TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 17:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

:oops: :oops: :oops: ups...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 21, 2010 18:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

I my się meldujemy w siódmej części wątku Tyskich Mrusiów :)
I czekamy na same dobre wieści :)
Zdrówka i samych szczęśliwych adopcji :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto wrz 21, 2010 18:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Melduję się na wątku tyskich mruczków. Smutno mi bardzo... Justyna trzymaj się kochana wiem, że nie jest łatwo pogodzić się z taką stratą, ale wszystkie kocie aniołki patrzą na Ciebie zza TM i są CI wdzięczne za to wszystko co dla nich zrobiłaś. Mocno przytulam
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto wrz 21, 2010 19:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

no wlasnie, te kociaki zdazyly poznac, co znaczy byc kochanym i nie odchodzily same w piwnicach, schroniskach... do konca byl ktos, kto walczyl o nie resztkami swoich sil takze!
teraz sa tam, gdzie choroby, samotnosc i cierpienia sa pojeciami abstrakcyjnymi, nienznanymi.
Jestem pewna, ze one tam z gory tez rozgladaja sie za domkami dla pozostalych mruczkow i pomoga domkom do swoich kociakow dotrzec :)

Kociara82

Post » Wto wrz 21, 2010 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Melduję się :D
Oby ta część obfitowała w mnóstwo adopcji :ok: Złym wiadomościom mówimy stanowcze NIE :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto wrz 21, 2010 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Dziewczyny jak Wy mądrze piszecie :)

Justa mnóstwo osób Cię wspiera- choć część tylko tutaj- za Tęczowym Mostem jesteś już znana jako koci anioł, który pomaga i daje mnóstwo miłości.

Jutro z rana robię przelew- wszystkie moje wpłaty już powinny wejść- sorry, że nie zrobiłam wcześniej, ale nie mogłam.
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Wto wrz 21, 2010 23:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Jak ja Wam wszystkim dziękuje , dziękuje za siódmą część wątku , dziękuje ze mnie wspieracie i finansowo i emocjonalnie , że jesteście :lol: :lol: :lol: faktem jest ze jest mi bardzo bardzo ciężko , ciągle myślę o Amalku [*], Atosku [*], Portosku [*], Aramisku [*], Agacie [*]i Aksamicie [*] które zabrał zły los i tak mi brzmi w głowie tekst Dżemu , Zapal świeczkę za tych których zabrał los ....

Eustachy znów nie sikał sam , już wieczorem pampers był mało mokry a rano był praktycznie suchy a pęcherz był ogromny , był jak wielki grejpfrut , zaczęłam go intensywnie masować i tak około 11 zaczoł sikać , w ciągu godziny zasikał aż 4 pampersy ale to była dla mnie największa radość , teraz tez już jest OK .

wczoraj byłam u weta z Czortem i Zuzu ;
Czort dostał zastrzyk który ma pomóc w walce z grzybem ( nie pamiętam nazwy :oops: )
A Zuzu wygrał walkę z grzybem , ale teraz ma niestety jakieś nietolerancje i musi być na sterydach i musi być smarowany heksodermem .

Jutro jede do weta z Rysiem , teraz mi siedzi na kolanach i chce się bawić , ma apetyt i pije wodę , nie ma już biegunki , ale niepokoi mnie nadal ten silny kaszel . W czwartek ma być u mnie pani zainteresowana adopcja kocią i zobaczymy , może akurat :?

Dziś rano przyszła do mnie już bardzo wiekowa Pani że musi iść do szpitala ( bardzo źle wyglądała i przewracała :cry: ) że musi gdzieś pilnie umieścić 3 ukochane zwierzaki , 2 papugi faliste i królika .
I tak dla papug już znalazłam dom u mojej wspaniałej sąsiadki , Pani Marysi która już ode mnie adoptowała 4 papugi :lol: . Ale królik trafił do mnie , jest to około 8 letni dość agresywny czarny samiec , zobaczymy może ktoś by mógł go przygarnąć :? U tej Pani był 6 lat i też go od kogoś dostała bo był agresywny , tą Panią też gryzł :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 22, 2010 11:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Przed chwilka wróciłam od weta z Rysiem , jest lepiej ale jeszcze nie można być pewnym że będzie wszystko OK , dostał kolejne zastrzyki i antybiotyk do domu .
Wrócił do wagi przed choroba , waży 1,100 gr
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 22, 2010 11:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka wróciłam od weta z Rysiem , jest lepiej ale jeszcze nie można być pewnym że będzie wszystko OK , dostał kolejne zastrzyki i antybiotyk do domu .
Wrócił do wagi przed choroba , waży 1,100 gr

To dobra wiadomość i innego wariantu nie przyjmujemy :wink:
Kciuki nieustające za zdrówko Ryśka i reszty ogonów :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro wrz 22, 2010 14:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

silny kocio jest :) :ok: :ok:

z krolikiem moze byc problem dlatego, ze agresywny... :roll:
przydalyby sie ogloszenia porozwieszac po wetach i sklepach zoologicznych.

Kociara82

Post » Śro wrz 22, 2010 17:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rysku, mocne :ok: :ok: :ok: :ok: za Ciebie
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro wrz 22, 2010 17:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

pozwolicie moi drodzy przyjaciele, ze przypomne sie z moim najnowszym watkiem viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0, zwlaszcza, ze jest ciekawy konkurs dla osob lubiacych robic banerki, konkurs z nagrodami :)

Kociara82

Post » Śro wrz 22, 2010 19:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Kociambrom wieczorne mizianki przesyłam :D

Rysiu- oby tak dalej :ok: Ciotki chcą samych dobrych wiadomości :D
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Śro wrz 22, 2010 20:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rysiulek, dasz rade, tak? Przeciez potrafisz! :1luvu: :ok:

Kociara82

Post » Śro wrz 22, 2010 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Melduję się, trzymam kciuki za Rysia :ok: i za to, żeby WRESZCIE BYŁO DOBRZE :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

[poprzednia][następna]