Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 26, 2010 21:06 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Szukajcie a znajdziecie :)
Znalazłam kabel usb i spiesze sie pokazać moje kochane maleństw :)

Tu jak starsza liże malutką
Obrazek

Tu moj 9-latek ktory pozwolił na spanie malutkiej kolo niego, wlasnie wtedy szukala u niego cyca o czym wczesniej pisałam:
Obrazek

Tu Halinka i Ziuta spią razem:
Obrazek

Ziuta:
Obrazek

Kot Synuś (to jego imię :D :lol: )
Obrazek

a to masza chorowitka Halinka:
Obrazek

Obrazek

damla

Od: Pon sie 23, 2010 21:44

Post » Czw sie 26, 2010 21:17 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Cuuuuuudne!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I trzymam kciuki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sie 26, 2010 21:33 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Jakosc zdjec pozostawia wiele do zyczenia za co przepraszam,

Własnie podczas pisania ta starsza kotka ktorą mialam u siebie na łózku zrobiła mi kupe na pościel :( no i ona tez ma biegunkę :cry: zaczynam sie z lekka podłamywac bo jutro rano nie dosc ze z mała musze isc na kontrol to jeszcze z tą większą.

Vega013 a nie wiesz gdzie moge zamowic ten proszek dla kotków? ja u weta zapłaciłam za jedną saszetkę 8 zł a starczy mi góra na 2 dni :( gdzie mogę taniej kupić ten preparat z pewnego źródła?

damla

Post » Czw sie 26, 2010 21:55 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

jhet pisze:Trzymam kciuki za malutką :ok: I pamietaj proszę damla na przyszłość, że mleko krowie dla kotów sie nie nadaje - zawiera laktozę, ktorej koty nie trawią, i o ile dorosle koty sobie jeszcze jakos z nią poradzą, to u kociaków moze wywolywac własnie biegunkę :( A biegunka u malucha to zagrozenie życia. Ale jak juz mała dostała leki, to na pewno bedzie juz wszystko dobrze :D

tak, ja wiem ze kocieta nie tolerują laktozy tym bardziej byłam zdziwiona ze w schronisku one podają maluszkom mleko krowie 3,2% 8O .

Załamana jestem Ziutą bo choc starsza tez ma biegunke (w sumie pierwszy raz zrobila luźną kupke), nie wiem czy to moja wina, (daje jej suchą karmę i mokrą dla juniorów), dostala tez preparaty ktore zakupiłam u weterynarza.
i tu nagle dzis ta biegunka.

Vega013 gratuluje Ci bo kotek wygląda naprawde cudnie, jaki on jest? Bo wygląda na niedostępnego, pana który chodzi swoimi ścieżkami :lol:

damla

Post » Czw sie 26, 2010 22:09 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

damla pisze: a nie wiesz gdzie moge zamowic ten proszek dla kotków? ja u weta zapłaciłam za jedną saszetkę 8 zł a starczy mi góra na 2 dni :( gdzie mogę taniej kupić ten preparat z pewnego źródła?

Wrzuć convalescence support saszetki w google i wyskoczą wszystkie sklepy inernetowe i porównaj ceny.Może jakiś z nich jest w Twoim mieście i będziesz mogła odebrać osobiście, czyli bez kosztów wysyłki.

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Czw sie 26, 2010 22:19 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Saraa pisze:
damla pisze: a nie wiesz gdzie moge zamowic ten proszek dla kotków? ja u weta zapłaciłam za jedną saszetkę 8 zł a starczy mi góra na 2 dni :( gdzie mogę taniej kupić ten preparat z pewnego źródła?

Wrzuć convalescence support saszetki w google i wyskoczą wszystkie sklepy inernetowe i porównaj ceny.Może jakiś z nich jest w Twoim mieście i będziesz mogła odebrać osobiście, czyli bez kosztów wysyłki.

tak wlasnie najpierw zrobiłam ale prawie zawsze widnieje informacja ze produkty Royal zostały wstrzymane w sprzedazy internetowej i prawdopodobnie bedzie mozna je kupic tylko u weterynarza (mam na mysli np. to mleko w proszku i inne specjalistyczne), nie karme suchą i mokrą.

damla

Post » Czw sie 26, 2010 22:28 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

http://www.e-karmy.com/p140,royal-canin ... kotow.html

Znalazlam na tej stronie ten preparat w proszku, tylko wydaje mi sie troche podejrzane (moze sie czepiam...) bo 12 szt saszetek 100 gramowych kosztuje 49,00zl czy to nie za mało?? oczywiscie ze bardzo cieszyłabym sie bo cena jak na tą firmę bardzo niska tyle ze boje sie wysłac im kase za cos co moze np nie dojść do mnie :(

damla

Post » Czw sie 26, 2010 22:30 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

No tak, coś ostatnio było na Forum,że Royal wycofał diety wet. ze sklepów. Weszłam na stronę krakvetu i jest taka info. Jednak nic byś nie zyskała bo cena ta sama tzn. 8 zł
Kociaki cudne . Niech zdrowieją!

Saraa

Post » Czw sie 26, 2010 22:31 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Te o których piszesz to mokre jedzenie. Proszek do rozrabiania jest zawsze w 50g i kosztuje 8 zł

Saraa

Post » Czw sie 26, 2010 22:35 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Musi być dopisek instat . Na tej stronie, którą podałaś jest 10x50g za 74zł, więc trochę taniej.

Saraa

Post » Czw sie 26, 2010 22:39 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

literówka instant

Saraa

Post » Czw sie 26, 2010 22:44 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

to i tak sie nie oplaca bo dochodzą koszty wysyłki, trudno narazie kupie chociaz 5 op i bede podawala obu maluszkom do picia, ja mam tylko nadzieje ze to nie wirus skoro drugi kot tez teraz ma biegunkę.

damla

Post » Pt sie 27, 2010 6:22 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

A skąd jesteś?

Maluchy i Synuś ( :lol: ) prześliczni :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt sie 27, 2010 10:11 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

Witaj Damla! Gratuluję dokocenia i odwagi! :D Taki mały smerf jak Twoja Halinka to wyzwanie. Na pewno odchowasz maluchy na śliczne kotki :ok:
Obrazek

Rudynorek

Od: Pt lis 21, 2008 12:12

Post » Pt sie 27, 2010 10:15 Re: Zaadoptowałam dwa małe kotki :)

damla pisze:to i tak sie nie oplaca bo dochodzą koszty wysyłki, trudno narazie kupie chociaz 5 op i bede podawala obu maluszkom do picia, ja mam tylko nadzieje ze to nie wirus skoro drugi kot tez teraz ma biegunkę.

Może - nie chcę krakać - zrobić test na pp?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]