poszukuję czarno białej kici WRO

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 21:21 Re: poszukuję czarno białej kici WRO

Miss pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=115948 ----- tu jest cudo nad cudami ;)

ale chyba kocurek
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon sie 23, 2010 22:07 Re: poszukuję czarno białej kici WRO

A może Mrusia? Bardzo pilnie szukam jej domku, bo z braku innej możliwości tydzień temu pojechała do schroniska :( :( Bardzo zależy mi, by ją stamtąd wydobyć, zanim schronisko zniszczy jej życie...

Proszę zakochaj się w Mrusi...

Obrazek

Wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115516&start=75

Stanę na rzęsach, by dotransportować dziewczynę do Wrocka... Do Warszawy transport panna ma zapewniony, w Warszawie TDT pewnie też uda mi się zorganizować, tylko dalej trzeba pomyśleć...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto sie 24, 2010 5:21 Re: poszukuję czarno białej kici WRO

Paluszek pisze:Nową koteczkę zaszczep koniecznie zanim ją gdziekolwiek wypuścisz.
A wokół domu nie ma jakichś środków chemicznych, nie opryskujecie np. roślin, nie macie wrednego sąsiada, który coś podrzucił przez płot? Bo jednak przyczyna śmierci tamtej kotki chyba nie jest jasna.

sąsiad to fan kotów-sam ma śliczną czarną kicie, w około już tylko las,malutka nie oddala się poza teren tarasu więc nie wiem skąd ta przyczyna, roślin też nie sypiemy,nie nawozimy ani nic z tych rzeczy
a co do środków chemicznych to wszystko było sprzątane dokładnie ,bo dbaliśmy o Zorkę jak o małe dziecko -naprawdę
pilnowaliśmy wszystkiego dosłownie
ja mam wrażenie że może gdzieś koło domu padła jakaś zatruta mysz i maleństwo mogło ją dziobnąć ząbkami i stąd ta tragedia
rodzice szukają wokół domku tego czym maluszek nasz mógł się zatruć
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

[poprzednia]