Kasia D. pisze: Wolne żarty. Co najmniej 20-tka!
Moderator: Estraven
Kasia D. pisze: Wolne żarty. Co najmniej 20-tka!

Kiara pisze:To ja mam pytanie podobne. Czy na 110m2 liczba 2 kotow jest odpowiednia? Czy na tymze metrazu mozna swobodnie ulokowac trojeczke?

Kiara pisze:To ja mam pytanie podobne. Czy na 110m2 liczba 2 kotow jest odpowiednia? Czy na tymze metrazu mozna swobodnie ulokowac trojeczke?
vivaldi pisze:Ja sprzątam kuwetę, ale mam wrażenie że mieszkam z trzema lwami w pokoju a nie piątką syjamów. Puszkę z piwem mogę spokojnie zawiesić w powietrzu. Czy chodzi o to, że małe rosnąc zajmują się głównie przerabianiem karmy na kupki? Najgorsze są przebudzenia rano. Chociaż ludzie mówią, że można otworzyć okno. Muszę sprawdzić ten sposób.
Vivaldi

Raddemenes pisze:vivaldi pisze:Ja sprzątam kuwetę, ale mam wrażenie że mieszkam z trzema lwami w pokoju a nie piątką syjamów. Puszkę z piwem mogę spokojnie zawiesić w powietrzu. Czy chodzi o to, że małe rosnąc zajmują się głównie przerabianiem karmy na kupki? Najgorsze są przebudzenia rano. Chociaż ludzie mówią, że można otworzyć okno. Muszę sprawdzić ten sposób.
Vivaldi
Vivaldi.... a czym ty je do diaska karmisz...? Sterydami? Dynamitem?....
Żartuję oczywiście...

Raddemenes pisze:Mój dziadek przed II wojna też kupił "pieska" do leśniczówki... to mu niedźwiedź brunatny wyrósł po roku....

Pink pisze:Raddemenes pisze:Mój dziadek przed II wojna też kupił "pieska" do leśniczówki... to mu niedźwiedź brunatny wyrósł po roku....
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 41 gości