Moderator: Estraven
BIANKA 1 pisze:Kto jest z Lubina lub okolicy , kto zna się na kotach ?
Invi nie ma doświadczenia z kotami . Nie ma możliwości go przetrzymać .
Działa w Lubinie TOZ lub inna organizacja lub fundacja pomagająca zwierzętom ?
Fredziolina pisze:BIANKA 1 pisze:Kto jest z Lubina lub okolicy , kto zna się na kotach ?
Invi nie ma doświadczenia z kotami . Nie ma możliwości go przetrzymać .
Działa w Lubinie TOZ lub inna organizacja lub fundacja pomagająca zwierzętom ?
BIANKA 1 może zapytaj kto mógłby go wziąć na dt i jednocześnie pokryć koszty jego leczenia?
Jestem z Lubina.
Mam koty, wiec znam się tyle o ile.
Mój dom jest zapchany kotami - wiekowymi, przewlekle chorymi.
Nie mogę mu dać dt. Nie mam dla niego ani warunków, ani środków, ani czasu.
Każdy następny kot w moim domu - to pętla na mojej szyi.
W Lubinie TOZ-u nie ma.

lucynia24 pisze:
Dziewuchy w Lubina czy do Animvetu na ul. Slowiańską nie przyjmą jak się go zaniesie?? Wiem, że dr Walkowicz przyjmuje takie bidy tam czasem... choć Effcia pewnie pamiętasz, że Reksia nie chciał przetrzymac kilka dninie wiem już sama
Fredziolina pisze:lucynia24 pisze:
Dziewuchy w Lubina czy do Animvetu na ul. Slowiańską nie przyjmą jak się go zaniesie?? Wiem, że dr Walkowicz przyjmuje takie bidy tam czasem... choć Effcia pewnie pamiętasz, że Reksia nie chciał przetrzymac kilka dninie wiem już sama
owszem przyjmie i ..... dobije![]()
ten lekarz specjalizuje się w usypianiu zwierząt
ehh...mam jednak nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto przygarnie tego biedaka na dt chociażby lucynia24 pisze:No założyłam, założyłam i co z tego jak pomóc nie mogęehh...mam jednak nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto przygarnie tego biedaka na dt chociażby
cóż ja Agatko mogę wymyślić, zbyt dużo bid, a mniej możliwości. Mam 4 działkowe maluszki i ich mamusię na wykarmieniu i 3 kotki piwniczne, kotów niestety jest baaardzo dużo, ich rozmnażanie prawie równe z myszami, a i ilościowo mioty spore, częstotliwość kopulacji duża, praktycznie od razu po porodzie kocica może zajść ehh...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue i 69 gości