jokes pisze:Dzieki dziewczyny jestem optymistka musi byc dobrze
napewno będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:jokes pisze:Jeszcze sie nie dogaduja poniewaz maly zamieszka z nami dopiero za piec tygodni. Jestem pelna obaw i zyje nadzieja ze wszystko bedzie dobrze. Bones jest bardzo spokojnym kotkiem , wyznutym z agresji , ale zarazem wielkim indywidualista , ktory zawsze chodzi swoimi drogami wiec nie wiem jak to bedzie jak kurdupel zacznie mu w te drogi wchodzicPocieszam sie mysla ze kocie towarzystwo przyda mu sie bo zadne z nas nie bedzie z nim brykal tak jak drugi kot
kciałabym to zobaczyć jak Duzi za Bonesem popylają ,żeby go dogonić![]()
![]()
bozena640 pisze:My się też przywitamy z kocimi pięknościamii ich Dużymi.
Najczęściej dorosły kot szybciej zaakceptuje malucha niż dorosłego kota, ale w życiu różnie bywa
jokes pisze:kociczka39 pisze:jokes pisze:Jeszcze sie nie dogaduja poniewaz maly zamieszka z nami dopiero za piec tygodni. Jestem pelna obaw i zyje nadzieja ze wszystko bedzie dobrze. Bones jest bardzo spokojnym kotkiem , wyznutym z agresji , ale zarazem wielkim indywidualista , ktory zawsze chodzi swoimi drogami wiec nie wiem jak to bedzie jak kurdupel zacznie mu w te drogi wchodzicPocieszam sie mysla ze kocie towarzystwo przyda mu sie bo zadne z nas nie bedzie z nim brykal tak jak drugi kot
![]()
Nie moge zlokalizowac twojego watku, banerek wywiodlmnie w polenie umiem cie znalesc, moze jakies namiarki
chcialam sie czeg
os o tobie dowiedziec. Jestem tu nowa i ciemna jak tabaka w rogu
![]()
jokes pisze:kociczka39 pisze:jokes pisze:Jeszcze sie nie dogaduja poniewaz maly zamieszka z nami dopiero za piec tygodni. Jestem pelna obaw i zyje nadzieja ze wszystko bedzie dobrze. Bones jest bardzo spokojnym kotkiem , wyznutym z agresji , ale zarazem wielkim indywidualista , ktory zawsze chodzi swoimi drogami wiec nie wiem jak to bedzie jak kurdupel zacznie mu w te drogi wchodzicPocieszam sie mysla ze kocie towarzystwo przyda mu sie bo zadne z nas nie bedzie z nim brykal tak jak drugi kot
![]()
Nie moge zlokalizowac twojego watku, banerek wywiodlmnie w polenie umiem cie znalesc, moze jakies namiarki
chcialam sie czeg
os o tobie dowiedziec. Jestem tu nowa i ciemna jak tabaka w rogu
![]()
trawa11 pisze:Hejka![]()
mam nadzieję ,ze nie mieszkasz blisko ulicy , i samochody koteczka nie rozjadą![]()
Moje koty sie w ogrodnika nie bawia ,bo poprosstu nie mam w domu kwiatów, a jeśli sie takowe pojawia to muszą stać bardzo wysoko , bo biada bym im była
bozena640 pisze:U mnie też nie ma kwiatów z w/w powodu, ale Duffy i Sisi polują na wszystko co wpadnie do domu czy to mucha, komar, ćma czy inny robak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości