Bones i spolka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 22:05 Re: Bones i spolka

jokes pisze:Dzieki dziewczyny jestem optymistka musi byc dobrze :!:

napewno będzie :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro cze 23, 2010 22:06 Re: Bones i spolka

My się też przywitamy z kocimi pięknościami :1luvu: i ich Dużymi.
Najczęściej dorosły kot szybciej zaakceptuje malucha niż dorosłego kota, ale w życiu różnie bywa
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Śro cze 23, 2010 22:07 Re: Bones i spolka

kociczka39 pisze:
jokes pisze:Jeszcze sie nie dogaduja poniewaz maly zamieszka z nami dopiero za piec tygodni. Jestem pelna obaw i zyje nadzieja ze wszystko bedzie dobrze. Bones jest bardzo spokojnym kotkiem , wyznutym z agresji , ale zarazem wielkim indywidualista , ktory zawsze chodzi swoimi drogami wiec nie wiem jak to bedzie jak kurdupel zacznie mu w te drogi wchodzic :? Pocieszam sie mysla ze kocie towarzystwo przyda mu sie bo zadne z nas nie bedzie z nim brykal tak jak drugi kot :lol:

kciałabym to zobaczyć jak Duzi za Bonesem popylają ,żeby go dogonić :ryk: :ryk: :ryk:

Nie moge zlokalizowac twojego watku, banerek wywiodlmnie w pole :? nie umiem cie znalesc, moze jakies namiarki :) chcialam sie czeg :) os o tobie dowiedziec. Jestem tu nowa i ciemna jak tabaka w rogu :oops: :lol:

jokes

Od: Śro lut 17, 2010 22:18

Post » Śro cze 23, 2010 22:09 Re: Bones i spolka

bozena640 pisze:My się też przywitamy z kocimi pięknościami :1luvu: i ich Dużymi.
Najczęściej dorosły kot szybciej zaakceptuje malucha niż dorosłego kota, ale w życiu różnie bywa

Witamy serdecznie !
Zrobimy wszystko co w naszej mocy zeby chlopaki sie pokochaly :mrgreen:

jokes

Post » Śro cze 23, 2010 22:23 Re: Bones i spolka

jokes pisze:
kociczka39 pisze:
jokes pisze:Jeszcze sie nie dogaduja poniewaz maly zamieszka z nami dopiero za piec tygodni. Jestem pelna obaw i zyje nadzieja ze wszystko bedzie dobrze. Bones jest bardzo spokojnym kotkiem , wyznutym z agresji , ale zarazem wielkim indywidualista , ktory zawsze chodzi swoimi drogami wiec nie wiem jak to bedzie jak kurdupel zacznie mu w te drogi wchodzic :? Pocieszam sie mysla ze kocie towarzystwo przyda mu sie bo zadne z nas nie bedzie z nim brykal tak jak drugi kot :lol:

kciałabym to zobaczyć jak Duzi za Bonesem popylają ,żeby go dogonić :ryk: :ryk: :ryk:

Nie moge zlokalizowac twojego watku, banerek wywiodlmnie w pole :? nie umiem cie znalesc, moze jakies namiarki :) chcialam sie czeg :) os o tobie dowiedziec. Jestem tu nowa i ciemna jak tabaka w rogu :oops: :lol:

mój banerek jest pierwszy z lewej u góry z Myszką - "Myszka zaprasza"
Soko nie ma problemu,nie jestes taka ciemna :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 23, 2010 22:25 Re: Bones i spolka

Kociczko, masz zakamuflowany bannerek! :mrgreen:
Witaj Jokes, piękności! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 23, 2010 22:32 Re: Bones i spolka

jokes pisze:
kociczka39 pisze:

tu jest wątek kociczki :lol:
viewtopic.php?f=1&t=111895
Obrazek

Danusia

Post » Śro cze 23, 2010 22:37 Re: Bones i spolka

trawa11 pisze:
tu jest wątek kociczki :lol:
viewtopic.php?f=1&t=111895

o ,dzienks Ci dobra Kobieto :piwa: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw cze 24, 2010 13:24 Re: Bones i spolka

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw cze 24, 2010 14:58 Re: Bones i spolka

Wczoraj odkrylam ze moj koton ma dusze ogrodnika. Przesadzalam kwiaty, a moja przylepa zaangazowala sie w pomoc przy wszystkich czynnosciach, jego wklad w prace byl nieoceniony o czym najlepiej swiadczylo futerko przysypane ziemia :lol: Najgorzej ze nie mam juz co przesadzac :( Wogole to od kiedy jest cieplo zrobilo sie cieplo to zrobil sie z niego kot podworkowy.Calymi dniami siedzi na back side do domu wpada tylko cos zjesc, na kuwetowanie ewentualnie w pogoni za mucha :? Jak chce go pomiziac to musze wychodzic na dwor bo on albo poluje,albo czaji sie w oczekiwaniu na ofiare i nie ma dla mnie czasu :(

jokes

Post » Czw cze 24, 2010 15:02 Re: Bones i spolka

Hejka :1luvu:
mam nadzieję ,ze nie mieszkasz blisko ulicy , i samochody koteczka nie rozjadą :strach:
Moje koty sie w ogrodnika nie bawia ,bo poprosstu nie mam w domu kwiatów, a jeśli sie takowe pojawia to muszą stać bardzo wysoko , bo biada bym im była :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Czw cze 24, 2010 15:08 Re: Bones i spolka

U mnie też nie ma kwiatów z w/w powodu, ale Duffy i Sisi polują na wszystko co wpadnie do domu czy to mucha, komar, ćma czy inny robak :kotek:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw cze 24, 2010 16:12 Re: Bones i spolka

kociczka39 pisze:Obrazek

Dziekuje serdecznie i nawzajem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jokes

Post » Czw cze 24, 2010 16:19 Re: Bones i spolka

trawa11 pisze:Hejka :1luvu:
mam nadzieję ,ze nie mieszkasz blisko ulicy , i samochody koteczka nie rozjadą :strach:
Moje koty sie w ogrodnika nie bawia ,bo poprosstu nie mam w domu kwiatów, a jeśli sie takowe pojawia to muszą stać bardzo wysoko , bo biada bym im była :ryk:

Dziekuje za namiary na kociczke :love:
Samochody mu nie groza, spacerniak ma solidnie zabezpieczony, w zyciu bym go nie wypuscila gdybym nie byla pewna jego bezpieczenstwa 8O Moj back side ma ponad dwumetrowy ceglany mor i zabezpieczony jest siatka, wiec przepisy bhp spelniamy :wink: :lol: A samochodow za drzwiami jezdzi niewiele raz w tygodniu smieciara, czasem jakis sasiad podjedzie bo myje samochod wiec cisza, spokoj, tylko Bones, muchy i moje masakrowane przez niego kazdego dnia kwiaty, ale jak ma sie w domu mysliwego to straty musza byc :P

jokes

Post » Czw cze 24, 2010 16:24 Re: Bones i spolka

bozena640 pisze:U mnie też nie ma kwiatów z w/w powodu, ale Duffy i Sisi polują na wszystko co wpadnie do domu czy to mucha, komar, ćma czy inny robak :kotek:

Jak Bones bedzie dalej tak polowal to u mnie tez chyba kwiatow niedlugo nie bedzie :evil: Dlatego tak sie wczoraj podlizywal przy pracach ogrodowych. Dzis wychodze a moja mala choineczka wywalona i polamana :evil: :evil: :evil: bestia jedna ma szczescie ze go kocham. A swoja droga to te robale wszystkie moglyby trzymac sie dalej od rolslin :? :)

jokes

[poprzednia][następna]