spinca pisze:Też chętnie bym zajrzała, jeśli to rzeczywiście spotkanie otwarte..... bo czasem takie spotkania są "otwarte" tylko z nazwy.... ale może u Kociarzy jest inaczej
Nie martw się - ja Cię znam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spinca pisze:Też chętnie bym zajrzała, jeśli to rzeczywiście spotkanie otwarte..... bo czasem takie spotkania są "otwarte" tylko z nazwy.... ale może u Kociarzy jest inaczej
qlenka pisze:a gdzie jest ta Grawitacja?
Zofia&Sasza pisze:spinca pisze:Też chętnie bym zajrzała, jeśli to rzeczywiście spotkanie otwarte..... bo czasem takie spotkania są "otwarte" tylko z nazwy.... ale może u Kociarzy jest inaczej
Nie martw się - ja Cię znamA Grawitacja - jak najbardziej! Cicho i dobre jedzenie.
Kicorek pisze:Byleby to nie był ostatni weekend czerwca, bo będę daleko, wystawiam białasa.
A skoro już wybrzydzam, to jeszcze wyrażę życzenie - pierwszy weekend lipca byłby bardzo ok![]()
I mam propozycję, żeby każdy miał przyczepiony identyfikator lub karteczkę z nickiem.
W Kafce nie wszystkich zidentyfikowałam.
qlenka pisze:Jestem za pierwszym weekendem lipca - sobota?
I za karteczkami - będzie zabawnie, ale przynajmniej będzie wiadomo z kim się gada
Jeszcze tylko taki mały postulat - otwartość na nowych, bo niektórzy (np. ja) nie są jakoś specjalnie przebojowi
Myszeńk@ pisze:Ech, fajnie macie.
Ja może następnym razem
Młody wyjeżdża 4 lipca na obóz karate, muszę mu pomóc w pakowaniu![]()
Mam nadzieję, że na tym spotkaniu nie zakończycie![]()
![]()
Regata pisze:qlenka pisze:Jestem za pierwszym weekendem lipca - sobota?
I za karteczkami - będzie zabawnie, ale przynajmniej będzie wiadomo z kim się gada
Jeszcze tylko taki mały postulat - otwartość na nowych, bo niektórzy (np. ja) nie są jakoś specjalnie przebojowi
tianie przebojowi... a kto wątek założył
![]()
termin, lokal i karteczki pasują!
Zofia&Sasza pisze:spinca pisze:Też chętnie bym zajrzała, jeśli to rzeczywiście spotkanie otwarte..... bo czasem takie spotkania są "otwarte" tylko z nazwy.... ale może u Kociarzy jest inaczej
Nie martw się - ja Cię znamA Grawitacja - jak najbardziej! Cicho i dobre jedzenie.
Kicorek pisze:Byleby to nie był ostatni weekend czerwca, bo będę daleko, wystawiam białasa.
A skoro już wybrzydzam, to jeszcze wyrażę życzenie - pierwszy weekend lipca byłby bardzo ok![]()
I mam propozycję, żeby każdy miał przyczepiony identyfikator lub karteczkę z nickiem.
W Kafce nie wszystkich zidentyfikowałam.
Myszeńk@ pisze:Ech, fajnie macie.
Ja może następnym razem
Młody wyjeżdża 4 lipca na obóz karate, muszę mu pomóc w pakowaniu![]()
Mam nadzieję, że na tym spotkaniu nie zakończycie![]()
![]()
kussad pisze:Może i mnie udałoby się Was odwiedzić i poznać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Williamlaria i 46 gości