POZNAŃ-superpilny tymczas / sytuacja (chwilowo?) opanowana

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 15:52 Re: POZNAŃ-superpilny tymczas dla b.chorego kota przed operacją!

:?:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto cze 01, 2010 16:14 Re: POZNAŃ-superpilny tymczas dla b.chorego kota przed operacją!

Sprawa rozwiązana połowicznie zadowalająco - w jedyny możliwy w dniu poszukiwań sposób.

KMagda pisze:Ale rozumiem, że tymczas jest nadal poszukiwany? czy jest przewidywany jakiś określony okres rekonwalescencji (przy założeniu, że nie będzie żadnych komplikacji)? i co będzie potem z kotem?

Magdo, nie widziałam tego wpisu! :oops: Nie dostałam powiadomienia, albo po ludzku przegapiłam. Dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie i delikatnie sugerowaną możliwość pomocy :wink: Tymczasowo pożar zażegnany, oby po operacji obecne rozwiązanie okazało się równie wystarczające jak dziś.

Trzymajcie kciuki za zdrowie Rysia, jutro kontrola stanu zdrowia po antybiotykoterpaii i być może poznamy termin operacji.

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Wto cze 01, 2010 16:20 Re: POZNAŃ-superpilny tymczas / sytuacja (chwilowo?) opanowana

Grunt, żeby z kotem wszystko było dobrze! :) Trzymam kciuki! :)
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Wto cze 01, 2010 16:21 Re: POZNAŃ-superpilny tymczas dla b.chorego kota przed operacją!

Marto, cieszę się, że sobie poradziłaś w tak beznadziejnej sytuacji!!! Dzielna z Ciebie kobietka, z wielkim serduchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki za Rysia zaciskam z całych sił :ok: :ok: :ok:
Przykro mi, że nie mogłam pomóc :( :oops:, ale "izolatki" zajęte...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia]