Kto byl taki kochany i zrobil mi watek ?

) serdecznie dziekuje

Rozmawialam z Biafra kilka razy, rwalo nam polaczenie. Jechala wlasnie nakarmic zwierzeta. Leje u Niej strasznie........
Przekopiuje to co napisalam na Dogo.
Numer konta prywatnego Biafry i adres pod ktorym chwilowo mieszka i gdzie mozna wysylac karme sucha (!) ma rowniez nasza Agn.A to relacja z mojej wieczornej rozmowy z Biafra:
[QUOTE=Anna_33;14712941]3 x, pieknie to rozpisalas.
Mozesz dopisac, ze kotow jest faktycznie 16, wszystkie ponad 10 lat. Poldzikie i prawie dzikie. Do tej pory jadly Hills dla trzustkowcow i Hills dla staruszkow. Teraz jedza to co sie da kupic w sklepiku.
Biafra do wlasnego domu to by sie chetnie wlamala, raz nawet to zrobila mimo protestow strazy pozarnej.
Teraz teren jest patrolowany przez straz i policje. Dom w kazdej chwili moze sie zawalic, stad zakaz wchodzenia.
Mamy dwa konta do wplat. Konto prywatne Biafry ( z fundacyjnego nie moze kupic wielu potrzebnych rzeczy).
I fundacyjne podane w watku.Adres do wysylek, i konto prywatne podajemy z 3 x tylko na pw lub smsem.( Na Miau ma je Agn)Pytalam Biafre o prywatne potrzeby. Poki nie wiemy, czy dom sie utrzyma nie wysylamy rzeczy poza karma ( sucha tylko).
Wymienila trzy potrzeby "prywatne" na cito.Spychacz na gasiennicach, gruz, amortyzatory do samochodu.
To nie jest zart.
Spychacz musi byc wynajety zeby doprowadzic do uzytku droge. Wynajecie to na oko 150 zl za godzine.
Bez tego nie ma szans.
Gruz- wiadomo, do wypelnienia.
Amortyzatory - samochod umiera, jak padnie, to koniec. Biafra mieszka u kolezanki 50 km od swojego domu.
Jak z nia rozmawialam jechala wlasnie nakarmic zwierzeta. Ulewa byla tak koszmarna, ze ledwo dalo sie rozmawiac. Caly czas leje...
Pytanie: czy ktos ma jakies dojscia do tanich czesci, oczywiscie jak najtanszych. Amortyzatory trzeba natychmiast wymienic.
Model i rocznik podam pozniej.
Potrzebne nam znajomosci, dojscia, znajomi znajomych itd artykulow budowlanych i czesci samochodowych.
Juz teraz tego szukajmy. Moze jakies budowy, zwirownie w okolicach, sama nie wiem.
Potrzebne pieniadze, chociazby na wynajecie spychacza...
I sucha karma.[/QUOTE]