Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:(...) Poza tym maluchy szybko teraz domki znajdują wiec zapewne byłby to niedługi okres - nawet przed odchowaniem można już ogłoszenia robić i pisać że do oddania za dwa-trzy tygodnie.
koteczek555 pisze:Dzięki. Trzymamy wszyscyżeby ten facet zgodził się na 4 tyg dokarmienie przez mamę
![]()
![]()
Robert, do Ciebie teraz najważniejsze zadanie przekonać go, żeby zgodził się na to
AgaPap pisze:Tutaj na wsiach niestety zwierzęta traktują, w większości, jak niepotrzebny dodatek do gospodarstwa - ma łapać myszy, a jak się rozmnaża to co potopi się i już, a kto by tam sterylizował skoro można utopić- to niestety sa gadki tutejszych ludzi![]()
Runo pisze:no nie tyle na obronę, ale tak po prostu powiem, (nie pochwalam tego ) ale na wioskach tak się często dzieje, i tym jednym gestem tego nie zmienię, jest to facet ponad 2 razy starszy ode mnie, więc też nie mogę mu kazać czegoś zrobić, powiem inaczej, pamiętam czasy jak miał psa, czy tam nawet teraz inne zwierzęta, żyją w dobrych warunkach, no ale, nie moja w tym wina.
Jana pisze:Gibutkowa, nie założę się. Dla mnie nie jest to wesoły temat, bo jeżeli znajdziesz domy dla tych, które NIE MUSZĄ się urodzić, to znaczy, że jakieś kociaki (na których urodziny nikt nie miał wpływu) TYCH domów nie znajdą i zwyczajnie zdechną (umieraniem tego nie nazwę).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], wistra i 103 gości