Nie evi, do Omu to żaden nie ma szans wystartować. Ojciec ma bardzo piękne, gęste, lekko przedłużone futro, ale kudłaty to on raczej nie jest. Ale może podam Ci telefon i może koleżanka pojedzie do tej pani i zobaczy. Prosiłam o zdjęcia, nie udało się na razie.
Wszystkich,którzy mają kotki do oddania odsyłam na forum Koty. Tam właśnie pojawiło się nowe ogłoszenie. Draakin poszukuje kotki i jast z warszawy. Może warto spróbować...
Acha, i w wątku z ogłoszeniami na Koci-łapci pojawiło się kilka nowych ogłoszeń
magpie pisze:ja bym chetnie wziela jedne z tych kociat... szukam jakiegokolwiek milego kociaka. ale mieszkam troche daleko...
Popytaj na forum o transport, czesto kociaki do swoich nowych domow jada szmat drogi. Skontaktuj sie z Majorka, jezeli sie zdecydujesz pomyslimy jak malenstwo przewiezc.
Właśnie się dowiedziałam, że została tylko jedna czarna puchata kulka - czarna koteczka. Jednego kotka zamówili znajomi tej pani, a jeden trafi do kogoś z Wojtkowego ogłoszenia! ))))))) Wojtku, dziękuję za nadsyłanie mi ogłoszeń; może jeszcze i tę koteczkę upchniemy?
No i zgłosił się! Wczoraj jakaś pani przyjechała samochodem (podobno wiadomość miała z Internetu) - może ktoś od nas? - i zabrała koteczkę dla swojej Mamy! Cudownie!