Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 19, 2010 20:02 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Tak, kotki śpią w piwnicy i jeszcze tą piwnice chcą im zabrać a koteczki takie miziaste i takie grzeczne, że zasługują na swoje własne domki!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pon kwi 19, 2010 20:42 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

ale ja nie mówię , że piwnica to złe warunki:) Tylko chodziło mi raczej o to czy te bidulki mająta kuwetkę i nie wychodzą czy mają kontakt z tymi psycholami z ulicy... Jak wziełam kociaki na tymczas i nie mogłam trzymać w domku to też w piwnicy były bo miały koci katar a ja nie chciałam kotów rezydentów narażać na chorobę:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon kwi 19, 2010 20:53 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Wiem że nie miałaś tego na myśli, powinny być w DT lub DS. Kuwetki mają, umieją z nich korzystać jedzonko regularnie dostają i nie jest źle, ale z psycholami sąsiadami mają kontakt bo okienko jest otwarte, piwnica ma metr na 2 metry i po prostu byłoby tam za tłoczno. Musimy je stamtąd zabrać!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto kwi 20, 2010 10:56 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Umiałby ktoś zrobić mi banerek? proszę! :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto kwi 20, 2010 21:48 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Prosiłabym o banerek :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Śro kwi 21, 2010 23:01 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

buuuu nikt mi nie chce zrobić banerka :(
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Pon kwi 26, 2010 8:28 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

i jak rozwija się sprawa z kotkami?

Któreś już w domkach czy jeszcze nie?

PS.Zróbcie aktualizację na pkdt.pl i zaznaczcie które kotki są już w domach (bo 2 chyba znalazły domki, prawda?)
Pozdrawiam i czekam na informacje o kotkach.
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pon kwi 26, 2010 22:07 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Dawno się nie odzywałam bo nie było czasu, w środę jadę do Pani Ani złapać jeszcze kilka nowych dzikich kotek na sterylizację.
Mam dobre i złe wiadomości:
Za tęczowy most do zabitej Chmurki dołączyła Perełka [*] Została oblana czymś żrącym, czy trucizną, niestety zdążyła wylizać środek z futerka, poparzyła sobie przełyk i siadły jej nerki pomimo tygodniowej walki, kroplówkom i wizytom u weterynarzy. :(

Do domów trafiły: Laleczka, Malwinka i Mozart - wszystkie w 3 różnych domkach a są w tej samej sytuacji - muszą się jeszcze dogadać z innymi kotkami, a zostaną wtedy u nowych właścicieli do końca.

Do Pani Ani trafił nowy kot - piękna trikolorka Misia, też szuka domu. Kotów nie chce zdejmować ze strony ponieważ Pani Ania ma jeszcze sporo ich do oddania i przede wszystkim nie wiadomo czy te które zostały oddane długo posiedzą w nowych domkach. W środę będę na miejscu i dowiem się dokładnie jak się sprawy mają, nie chce aby był bałagan na stronie, więc musze porobić nowe zdjęcia i wstawić nowe ogłoszenia.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto kwi 27, 2010 9:26 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Biedne kiciulki [*]

Oby te które znalazły domki już nie wrociły, bo Laleczka i Mozart to też koty po dużych przejściach prawda?
Oby im się udało...

ifciastu

Post » Czw kwi 29, 2010 22:22 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Nie ma tam kota nie po przejściach :(

Pod opieką Pani Ani jest 17 kotów, w jej piwnicy mieszka ich tylko 6, reszta miała budki z UM ale je zabrano i zniszczono...
Teraz ze strony spółdzielni jest lepiej, jednak koty dalej są w niebezpieczeństwie ze strony mieszkańców.
Przedstawiam kolorową Misię, ma koci katar, po wyleczeniu będzie gotowa do adopcji!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

A tu jeszcze Kropeczka, też czeka na domek!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Czw kwi 29, 2010 23:12 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Marlon pisze:buuuu nikt mi nie chce zrobić banerka :(

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109991][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/5613/21104185.gif[/IMG][/URL]
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Czw kwi 29, 2010 23:54 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Pt kwi 30, 2010 7:31 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Biedne kiciulki :( te w piwnicach mają najgorzej, bo narażają się na ludzi..:(

W Nowym Porcie w piwnicy falowca są 2 półroczne kotki, okienka są pootwierane ale one nigdy na zewnątrz nie wychodzą, Pani która je dokarmia boi się już schodzić do piwncy bo kiedys jakis dziad ją zaatakował, teraz rzuca im jedzenie przez okienko :( inne koty wychodzą na zewnątrz, opalają się w słonku a te nie, Aga Marczak zabrała ich rodzeństwo w grudniu, wyadoptowała, one nie miały szcześcia...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob maja 01, 2010 0:58 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

to będzie tak jak u mnie, musiał facet kopnąć w kalendarz, żeby się trochę wyciszyło,
umarł sam w fotelu, te co go podjudzały żyją, nawet się nim nie zainteresowały...

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Sob maja 01, 2010 10:38 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

świat jest okrutny, zawsze gdy są zwierzaki na jakims terenie, znajdzie sie jakaś menda, która zrobi piekło. koty pani ani miały by naprawdę dobre życie w tej piwnicy gdyby nie ta ruda cholera :?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

[poprzednia][następna]