MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 30, 2010 12:39 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

ja mogłabym przetransportować, ale tak jak już pisałam na priwa, po 18tej :|
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto mar 30, 2010 12:50 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

w gore, maluszki!!!

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto mar 30, 2010 12:55 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

jhet pisze:No nie wiem... Moze jakby ktoś mi je przywiózł, to mogłabym je wziąć na TDT... Ale tez pomoc w pokryciu kosztów leczenia by była potrzebna... No nie wiem nie wiem.... Naprawdę nikt nie może ich wziąć?? Ja nie bardzo mam warunki, a szkoda maluchów...

Ja mogłabym Ci pomóc w pokryciu kosztów.

Co do transportu, niestety skazana jestem na TŻeta, a dziś nie wróci do domu przed 16-stą... :(
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Wto mar 30, 2010 13:06 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

To może mógłby ktoś wyciągnąć maluchy i przetrzymac u siebie pare godzin do czasu, jak Gaota albo ktoś inny mógłby je zawieźć do Azylu...? Albo mnie podrzucić, ale ja chyba w połowie drogi ze schroniska do Azylu jestem, więc to i tak kawałek drogi jest. Ja niestety jechać nie mogę :(

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto mar 30, 2010 13:28 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Może jednak znajdzie się jakaś propozycja DT?

Zawożenie takich maleństw do azylu, z możliwością pp, to nie jest najszczęśliwszy pomysł :( :( :(

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto mar 30, 2010 13:37 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Jana pisze:Może jednak znajdzie się jakaś propozycja DT?

Zawożenie takich maleństw do azylu, z możliwością pp, to nie jest najszczęśliwszy pomysł :( :( :(

Właśnie chciałam zapytać, w czym różnica między schroniskiem a azylem dla tych maluszków??? :roll:

DOM TYMCZASOWY POSZUKIWANY PILNIE!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto mar 30, 2010 13:42 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Ja oferuję TDT, tylko tyle moge...

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto mar 30, 2010 13:45 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

jhet pisze:Ja oferuję TDT, tylko tyle moge...

Ja bym powiedziała "aż" tyle. :ok: To naprawdę nieporównywalnie dużo w zestawieniu ze schronem czy azylem (pomijając choroby zakaźne, dochodzi jeszcze monitorowanie stanu koteczków oraz ich przyszłej adopcji itp.) :(

PILNIE POSZUKIWANY DOM TYMCZASOWY!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto mar 30, 2010 13:50 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

jak bede miala wyplate zaloze z moich pieniedzy jesli bedzie trzeba i kupie karme, czekam tereaz na wystawienie bazarku na plauszki, przekazalam fanty.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto mar 30, 2010 13:54 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Czy ktoś zabierze je ze schronu przed 16tą? :!:
Obrazek

gaota

Post » Wto mar 30, 2010 14:18 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Ja niestety nie mogę. Pominąwszy zakocenie, mam w domu m.in. glisty i kokcydie.

Ale będę podniosić. Już tylko kilka minut! :cry:

Choćby ten tymczasowy tymczas. Więcej czasu na szukanie DT.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto mar 30, 2010 14:21 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

jhet pisze:No nie wiem... Moze jakby ktoś mi je przywiózł, to mogłabym je wziąć na TDT... Ale tez pomoc w pokryciu kosztów leczenia by była potrzebna... No nie wiem nie wiem.... Naprawdę nikt nie może ich wziąć?? Ja nie bardzo mam warunki, a szkoda maluchów...

tymczasowy tymczas chyba jest
Obrazek

gaota

Post » Wto mar 30, 2010 16:37 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Też mogę pomóc finansowo.

I przykro mi, że nijak poza tym :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto mar 30, 2010 18:06 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

joshua_ada pisze:
Jana pisze:Może jednak znajdzie się jakaś propozycja DT?

Właśnie chciałam zapytać, w czym różnica między schroniskiem a azylem dla tych maluszków??? :roll:

DOM TYMCZASOWY POSZUKIWANY PILNIE!

Różnica jest taka, że na Paluchu umrą, a w azylu dostaną odpowiednią opiekę i leczenie w razie pp... Dobre chociaż to. Ale oczywiście najlepszy byłby TDT lub DT.

Jak wspomniałam, mogę pomóc finansowo...
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

[poprzednia][następna]