Zaginęła Florcia, Warszawa, Ursynów, ZMW Wróciła!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 28, 2010 22:39 Re: Zaginęła Florcia, Warszawa, Ursynów, ZMW Wróciła!!!!!!

Jeżeli chodzi o obróżkę,to teściowa ma rację.Są takie samoodpinające się.Kupiłam,nie wiem po co,bo moje koty nie wychodzą,ale przetestowałam.Brenda wyzwalała się z niej błyskawicznie.Jest więc bezpieczna,ale nie spełnia swojego zadania.
Pozostaje mieć nadzieję,ze okolica bezpieczna i nikt Florci nie skrzywdzi,że nie wpadnie pod samochód,ani nie zechce znowu pójść na wagary.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie mar 28, 2010 23:02 Re: Zaginęła Florcia, Warszawa, Ursynów, ZMW Wróciła!!!!!!

A drugi kot? Moja Shila jest bardzo towarzyska i sprawiłam jej drugą kotkę. Póki co są na etapie ustalania pozycji w stadzie. Myślę, że miasto jest niebezpieczne dla kota i nie powinien wychodzić. Sama mieszkam na Ursynowie i nie wyobrażam sobie wypuścić moich kotków na dwór, przede wszystkim przez samochody.

Pozdr.
A.

amark

Od: Wto lut 02, 2010 23:03

Post » Nie mar 28, 2010 23:23 Re: Zaginęła Florcia, Warszawa, Ursynów, ZMW Wróciła!!!!!!

Tu błąd był popełniony na samym początku. Sama radziłam dorosłego, spokojnego kota. Takiego, co by głównie chciał spać na kolanach :) Ale mieszkam za daleko i nim się obejrzałam, już u teściowej było to małe diablę o niespożytej energii :ryk:
Drugi kot - sama nie wiem. Decyzja tak czy inaczej nie należy do mnie. Ale coś spróbuję pokombinować jak będę w Warszawie na święta.
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

[poprzednia]