Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Już podałam namiary do Bianki założycielom wątku ( zadzwoniłam o tak haniebnej porze, że az wstyd....)....
ulvhedinn pisze:Już podałam namiary do Bianki założycielom wątku ( zadzwoniłam o tak haniebnej porze, że az wstyd....)....
Agness78 pisze:zastanawiam się czy był tylko 1 maluchmoże mama przenosiła maluszki w inne bezpieczne miejsce i wtedy ją potrąciło auto
Niestety obawiam się że nawet jak byłolby ich więcej to już i tak by nie żyły....
mamucik pisze:No i gratulacje dla wrażliwego kierowcy, którego na pewno można nazwać człowiekiem. Kurcze, nawet się nie zatrzymał.
wild pisze:ulvhedinn pisze:Już podałam namiary do Bianki założycielom wątku ( zadzwoniłam o tak haniebnej porze, że az wstyd....)....
jeeee tampora jak pora każda dobra, a przy maluchu niestety rozkoszy spania nie ma
Miło ze ktos sie przejmuje losem i życiem bobasa
wild pisze:dzidzi spiocha po kolejnym karmieniu..i kolejnej qupie(hehe kupa a tyle radosci
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk i 63 gości