Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Wspominałam ostatnio o praktykach studentów. Jedna ze studentek musi ją odbyć teraz. Kto jest w sobotę zamiast Leone wieczorem? Bo Magda przyszłaby rano w sobotę i wieczorem również a potem jeździłaby w poniedziałki, wtorki oraz soboty i niedziele, 2 razy dziennie a i możliwe, że co drugi piątek. Oczywiście osoby, które w te dni mają dyżur mogą nie przychodzić, chyba, że chcą. Magdy nie będzie w Święta, bo jest spoza Krakowa więc jedzie do domu na ten czas.
miszelina pisze:Tweety pisze:Wspominałam ostatnio o praktykach studentów. Jedna ze studentek musi ją odbyć teraz. Kto jest w sobotę zamiast Leone wieczorem? Bo Magda przyszłaby rano w sobotę i wieczorem również a potem jeździłaby w poniedziałki, wtorki oraz soboty i niedziele, 2 razy dziennie a i możliwe, że co drugi piątek. Oczywiście osoby, które w te dni mają dyżur mogą nie przychodzić, chyba, że chcą. Magdy nie będzie w Święta, bo jest spoza Krakowa więc jedzie do domu na ten czas.
W sobotę rano jestem ja. Wiadomo, o której będzie Magda? Ona wie, co ma robić, czy trzeba ją jakoś wprowadzić?
I jak długo mają trwać te praktyki, tzn. jak długo mam wolne (Wielkanoc i tak obstawiam od piątku do poniedziałku dwa razy dziennie)
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Wspominałam ostatnio o praktykach studentów. Jedna ze studentek musi ją odbyć teraz. Kto jest w sobotę zamiast Leone wieczorem? Bo Magda przyszłaby rano w sobotę i wieczorem również a potem jeździłaby w poniedziałki, wtorki oraz soboty i niedziele, 2 razy dziennie a i możliwe, że co drugi piątek. Oczywiście osoby, które w te dni mają dyżur mogą nie przychodzić, chyba, że chcą. Magdy nie będzie w Święta, bo jest spoza Krakowa więc jedzie do domu na ten czas.
W sobotę rano jestem ja. Wiadomo, o której będzie Magda? Ona wie, co ma robić, czy trzeba ją jakoś wprowadzić?
I jak długo mają trwać te praktyki, tzn. jak długo mam wolne (Wielkanoc i tak obstawiam od piątku do poniedziałku dwa razy dziennie)
ona jest kociarz ale trzeba ją we wszystko wprowadzić. Praktyki ma do pierwszej połowy maja (skończy albo w pierwszy albo w drugi weekend majowy) Wysyłam do niej Twój numer
Miuti pisze:Zastanowię się.
Co z Piratem?
miszelina pisze:OK, czekam na telefon. Tylko, że ja w sobotę rano to jestem raczej wcześnie, najpóźiej o 9.30 wychodzę z Kocimskiej. Będzie się musiała dostosować.A klucze to ona ma?
edit_f pisze:mogę zrobić kurs do bytomia z iwanem.. może jutro? wyjazd z krakowa ok. 11ej.. sol i karaluch - może być?
mjs pisze:Kosma!!!! Będziesz dzisiaj na Kocimskiej? Możesz zabrać żel dla Patki?
kosma_shiva pisze:mjs pisze:Kosma!!!! Będziesz dzisiaj na Kocimskiej? Możesz zabrać żel dla Patki?
bede dzis i wezme zel(jak znajde)
edit_f pisze:edit_f pisze:mogę zrobić kurs do bytomia z iwanem.. może jutro? wyjazd z krakowa ok. 11ej.. sol i karaluch - może być?
ja gupia myślałam, że jutro jest sobota.. źle ze mną.. chodzi mi oczywiście o sobotę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości