Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 22:22 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Liwia_ pisze:Wielkie dzięki za odzew no i pomoc :)
Napisałam pw do Sawanki, postaram się jutro kicia odebrać i zawieźć do Gliwic, jeżeli będzie trzeba, to chyba będziemy kombinować potem dowóz do Opola...?
Mam nadzieję, że jutro wszystko pójdzie bezproblemowo...

no najpierwsz zobaczymy czy będzie potrzeba :wink: może jakiś grzecvzny kocio i dopiero do DS pojedzie do tego opola :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Czw mar 04, 2010 22:22 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

sawanka1 pisze:a ja żywie cieniutką nić nadziei , że w kobiecie poruszyło się serducho i faktycznie chce spróbować ,
w coś trzeba wieżyć , skoro oddać chciała książeczkę z badaniami to znaczy , że je robiła , że się starała , pamiętasz jak chciałam Ci oddać Ofelkę bo nie miałam za co jej kupić jedzonka , to wcale nie zmniejszyło mojej miłości do niej , wolę myśleć o ludziach jednak w tą stronę :oops:

oj Sawanciu Serdeńko.......a wiesz,ze Jasmina uważa,że Sernik tuczy????obrażonam aktualnie...... :mrgreen:
Serniczek

Post » Czw mar 04, 2010 22:24 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Serniczek pisze:
sawanka1 pisze:a ja żywie cieniutką nić nadziei , że w kobiecie poruszyło się serducho i faktycznie chce spróbować ,
w coś trzeba wieżyć , skoro oddać chciała książeczkę z badaniami to znaczy , że je robiła , że się starała , pamiętasz jak chciałam Ci oddać Ofelkę bo nie miałam za co jej kupić jedzonka , to wcale nie zmniejszyło mojej miłości do niej , wolę myśleć o ludziach jednak w tą stronę :oops:

oj Sawanciu Serdeńko.......a wiesz,ze Jasmina uważa,że Sernik tuczy????obrażonam aktualnie...... :mrgreen:

dla mojego TZ nie ma nic lepszego niż Sernik , jak mu powiedziałam , że to Ty dzwoniłaś to od razu zgodził się na wszystko :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 04, 2010 22:29 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Jak nie znajdzie na miejscu tymczasu to poszukam w Krakowie.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw mar 04, 2010 22:31 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Transportowo nie pomogę, bo kwitnę jutro w pracy cały dzień, ale powinnam być przed kompem.

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw mar 04, 2010 22:33 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

spakowałam mu już troche żwirku i prowiant do pracy , damy radę , tylko TZ się zdziwi bo mniała baba ragdoll a nie facio persowy przyjechać :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 04, 2010 22:35 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

a bo to wiadomo co sie na ulicy znajdzie???z tym ragdollem to ewidentna sciema.no i co robić???
Serniczek

Post » Czw mar 04, 2010 22:37 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Serniczek pisze:a bo to wiadomo co sie na ulicy znajdzie???z tym ragdollem to ewidentna sciema.no i co robić???

no właśnie , każda z nas powinna w razie czago nosić w torebce żwirek i trochę karmy w kieszeni .... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 04, 2010 22:44 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

.................a co do Sernika.....TO NIE TYLKO TUCZY, ALE JEST PRZYCZYNĄ WIELU GROŹNYCH CHORÓB ( jak ostrzega Ministerstwo Zdrowia .... Psychicznego........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Czw mar 04, 2010 23:59 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

cieszę się że kocurek już prawie bezpieczny :ok:
i przykro mi że nie mogłam pomóc :?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt mar 05, 2010 0:05 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

bettysolo pisze:cieszę się że kocurek już prawie bezpieczny :ok:
i przykro mi że nie mogłam pomóc :?

i trzymam mocno kciuki ,aby się wszystko udało
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt mar 05, 2010 18:09 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Kocio dojechał ,
śmierdzi :evil:
zaraz bierzemy się za kąpiel
na poniedziałek na 12 kastracja :twisted:
jest cudo ale foty po kąpieli 8)
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pt mar 05, 2010 18:11 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Ale mu dasz do wiwatu :lol:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt mar 05, 2010 18:20 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

abo on nam bo właśnie zrobił sioo , w życiu takiego smrodu nie miałam w domu :evil:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pt mar 05, 2010 18:44 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

i dodam , że jest bardziej norweg niż pers i ma łatki i już po kąpieli i ma cudowny charakter, wszystko da se zrobić :1luvu:
jak go odjajczymy to ędzie rozchwytywany 8)

Liwia było mi bardzo miło Cie poznać , to nasze pierwsze ale mam nadzieję nie ostatnie spotkanie :lol:
Obrazek Obrazek

sawanka1

[poprzednia][następna]