Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Ćma pisze:Nie wiem, czy ta srebrna nie jest przypadkiem niebieska...
Na tych zdjęciach wygląda na kota niebieskiego, nie srebrzystego.
Ona faktycznie futro ma (hmmm, raczej miala) bardziej niebieskie niz srebrne. Zobaczymy co odrosnie.
Na razie po powrocie do domu zastalam obie dziewczyny znow za pralka i znow bede musiala sila wyciagac na zabiegi.
Mysza pisze:synkowie Srebrnej powinni byc pokazywani kazdemu kto chce sobie ot tak rozmnozyc poldlugowlosa kotce "bo da ladne kocieta". Gen dlugiego wlosa jest recesywny i jest potrzebny od obojga rodzicow by bylo kudlate potomstwo.
Tak samo z kolorem niebieskim....
Ćma pisze:Mysza pisze:synkowie Srebrnej powinni byc pokazywani kazdemu kto chce sobie ot tak rozmnozyc poldlugowlosa kotce "bo da ladne kocieta". Gen dlugiego wlosa jest recesywny i jest potrzebny od obojga rodzicow by bylo kudlate potomstwo.
Dokładnietakwłaśnie.
Aleba pisze:Kiedy taka wdzięczna jest
_kathrin pisze:Ćma pisze:Mysza pisze:synkowie Srebrnej powinni byc pokazywani kazdemu kto chce sobie ot tak rozmnozyc poldlugowlosa kotce "bo da ladne kocieta". Gen dlugiego wlosa jest recesywny i jest potrzebny od obojga rodzicow by bylo kudlate potomstwo.
Dokładnietakwłaśnie.
Aż mnie kusi aby dzieciakom machnąć allegro o tytule " kocięta po nie rodowodowej norweskiej kotce"
_kathrin pisze:Ćma pisze:Mysza pisze:synkowie Srebrnej powinni byc pokazywani kazdemu kto chce sobie ot tak rozmnozyc poldlugowlosa kotce "bo da ladne kocieta". Gen dlugiego wlosa jest recesywny i jest potrzebny od obojga rodzicow by bylo kudlate potomstwo.
Dokładnietakwłaśnie.
Aż mnie kusi aby dzieciakom machnąć allegro o tytule " kocięta po nie rodowodowej norweskiej kotce"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości