Szukam kotów ;-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2010 20:42 Re: Szukam kotów ;-)

Inkę wycofuję, ponoć udomawia się coraz bardziej, a miejsce w stajni jest potrzebne dla dzikusków :)
OKI pisze:Jest na pewno wysterylizowana, była szczepiona, o ile wiem, a inne koty toleruje, o ile nie jest ich 30 w jednym pomieszczeniu :lol:
Dla niej stajnia to byłoby idealne miejsce, przedtem mieszkała na budowie.
Dam znać Andżelice, pewnie będzie mogła powiedzieć więcej.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lut 10, 2010 11:05 Re: Szukam kotów ;-)

kropkaXL pisze:Dwa kocurki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=106865&start=0
Sa to podblokowe kocurki,które oswoiły sie ,teraz siedza w pralni,ale nie ma na nich chetnych,pomimo wielu ogłoszeń.Kocurki nie sa wykastrowane,ale jeśli byłaby dla nich możliwośc znalezienia przystani zyciowej-wykastruję je .W połowie lutego byłabym w stanie dostarczyć kocurki do Gdańska-siostrzenica bedzie w tym czasie w Moragu,więc mogłaby je przywieźć-kwestia odbioru z Moreny i oddania transporterów-błagam o szanse dla nich-jesli nie znajdzie się dla nich dom-wróca na dwór!!!!

Dzis pojechaly tam dwa koty ze schroniska w Sopocie, kocurek i kotka. Czekam na info od kukuszki czy złapala kotkę do sterylizacji, jeśli nie Lidka ma dla mnie jakieś koty. Pojedzie jeszcze jedna moja koteczka ktora sterylizuję po niedzieli i kotka kordoni.
Jeśli kukuszka nie odezwie się, lub nie uda jej się złapac kotki a od Lidki będą dwa koty - Twoje też moglyby pojechac, w innym wypadku - nie da rady bo teren jest co prawda ogromny, ale właściciel nie chce miec stada kotów.

Myślałam, szczerze mówiąc, ze zawiozę tam koty stoczniowe, ale okazuje się, że na forum takowych dzikuskow nie ma :roll: i będzie miszmasz międzymiastowy :wink: .
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro lut 10, 2010 11:22 Re: Szukam kotów ;-)

moze sie dogadaja? :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro lut 10, 2010 11:29 Re: Szukam kotów ;-)

od Lidki w razie czego mogą być 2 lub 3 koty: biało-bure rodzeństwo, kotka i kocur lub czarne trio: bezogonek i jego dwie przyjaciółki; czekamy tylko na info czy i ile można ewentualnie przywieźć

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Śro lut 10, 2010 11:32 Re: Szukam kotów ;-)

Moja Pipi prawdopodobnie zostanie krakowianką więc nie przed nią podróż życia :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 10, 2010 11:46 Re: Szukam kotów ;-)

jasdor pisze:Moja Pipi prawdopodobnie zostanie krakowianką więc nie przed nią podróż życia :ok:

czytałam, bardzo się ciesze :lol:

Maryla, long tajm noł si :1luvu: zyjesz? :wink:
A koty za poczatek będa miały 400m a potem całe hektary do biegania, więc mniemam, ze jakiś konsensus osiągną :wink:

eve69

Post » Śro lut 10, 2010 11:51 Re: Szukam kotów ;-)

eve69 pisze:Maryla, long tajm noł si :1luvu: zyjesz? :wink:

a żiwu :lol:
no ja forum nie porzucilam :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Śro lut 10, 2010 12:01 Re: Szukam kotów ;-)

Maryla pisze:

no ja przeciwnie ;-) ale ze zgrozą odkryłam, że znowu mnie wciąga :twisted:

eve69

Post » Śro lut 10, 2010 12:06 Re: Szukam kotów ;-)

eve69 pisze:
Maryla pisze:

no ja przeciwnie ;-) ale ze zgrozą odkryłam, że znowu mnie wciąga :twisted:

i tak 3mać :ok: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Śro lut 10, 2010 12:27 Re: Szukam kotów ;-)

Przypomnę koty, o których na 1 stronie pisała Aniela. Są dwie koteczki i dwa kocurki (nota bene śliczne), gotowe do oddania (sterylizacja, szczepienia), w każdej chwili moglibyśmy je przywieźć. Taka stajnia byłaby dla nich idealnym miejscem, nie oswoiły się od października :(
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro lut 10, 2010 12:30 Re: Szukam kotów ;-)

Efcia1 pisze:Przypomnę koty, o których na 1 stronie pisała Aniela. Są dwie koteczki i dwa kocurki (nota bene śliczne), gotowe do oddania (sterylizacja, szczepienia), w każdej chwili moglibyśmy je przywieźć. Taka stajnia byłaby dla nich idealnym miejscem, nie oswoiły się od października :(

Efcia, ja rozmawiałam z Anielą, dałam Jej pierwszeństwo - wstępnie umowiłyśmy się, ale Aniela zrezygnowała.

eve69

Post » Śro lut 10, 2010 12:40 Re: Szukam kotów ;-)

eve69 pisze:
Efcia1 pisze:Przypomnę koty, o których na 1 stronie pisała Aniela. Są dwie koteczki i dwa kocurki (nota bene śliczne), gotowe do oddania (sterylizacja, szczepienia), w każdej chwili moglibyśmy je przywieźć. Taka stajnia byłaby dla nich idealnym miejscem, nie oswoiły się od października :(

Efcia, ja rozmawiałam z Anielą, dałam Jej pierwszeństwo - wstępnie umowiłyśmy się, ale Aniela zrezygnowała.

Ups, to w takim razie przepraszam. Może coś się zmieniło w kwestii kotów? Skontaktuję się z Anielą
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro lut 10, 2010 12:53 Re: Szukam kotów ;-)

eve69 pisze:
kordonia pisze:Eve, ja ma koteczkę 6-miesięczną , nie chce sie oswoić, uwielbia tylko koty i psy, ludzi sie boi. Ale dopiero w czwartek bede ja sterylizować.

Mogę ją wziąc od Ciebie, jak dojdzie do siebie, pod warunkiem że wpadniesz do mnie na kawę ;-)

Dziekuję :1luvu: Dziękuję :1luvu:

Sen z oczu spędzała mi moja Iranka :)

Na kawę jak najbardziej :) :)
Pozdrowienia od chudzielca Maryśki :D
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro lut 10, 2010 18:21 Re: Szukam kotów ;-)

eve69 pisze:
kropkaXL pisze:Dwa kocurki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=106865&start=0
Sa to podblokowe kocurki,które oswoiły sie ,teraz siedza w pralni,ale nie ma na nich chetnych,pomimo wielu ogłoszeń.Kocurki nie sa wykastrowane,ale jeśli byłaby dla nich możliwośc znalezienia przystani zyciowej-wykastruję je .W połowie lutego byłabym w stanie dostarczyć kocurki do Gdańska-siostrzenica bedzie w tym czasie w Moragu,więc mogłaby je przywieźć-kwestia odbioru z Moreny i oddania transporterów-błagam o szanse dla nich-jesli nie znajdzie się dla nich dom-wróca na dwór!!!!

Dzis pojechaly tam dwa koty ze schroniska w Sopocie, kocurek i kotka. Czekam na info od kukuszki czy złapala kotkę do sterylizacji, jeśli nie Lidka ma dla mnie jakieś koty. Pojedzie jeszcze jedna moja koteczka ktora sterylizuję po niedzieli i kotka kordoni.
Jeśli kukuszka nie odezwie się, lub nie uda jej się złapac kotki a od Lidki będą dwa koty - Twoje też moglyby pojechac, w innym wypadku - nie da rady bo teren jest co prawda ogromny, ale właściciel nie chce miec stada kotów.

Myślałam, szczerze mówiąc, ze zawiozę tam koty stoczniowe, ale okazuje się, że na forum takowych dzikuskow nie ma :roll: i będzie miszmasz międzymiastowy :wink: .

Dzięki Eve za odpowiedź-bede czekać na wiadomość!-to cudowne koty,silne,odkarmione,zdrowe!
Szkoda by było wypuścić je na poniewierkę,na łaskę i niełaskę ludzi,którym bezgranicznie ufają!
Tam miałyby opiekę i nie byłyby krzywdzone przez "kochajacych inaczej" zwyrodnialców!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lut 22, 2010 10:54 Re: Szukam kotów ;-)

szkoda, że nie zauważyłam tego tematu wcześniej, bo mam kotkę, mieszka u mnie od września, dziczka odłowiona do sterylki. na miejscu gdzie mieszkała stawiają hotel, i nie mam jej gdzie wypuścić :?

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

[poprzednia]