odByt kotka!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 29, 2010 14:19 Re: odByt kotka!!!

kinga w. pisze:
Rakea pisze:Troll????

I stylistyka kogoś mi bardzo przypomina... Gdzieś widziałam taki sposób pisania... Często z capsem. No, może ortografia tu poprawniejsza.

mi sie jakieś ekologiczne materiały do wyrobu naczyń kojarzą..... :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt sty 29, 2010 14:28 Re: odByt kotka!!!

gosikbaum pisze:mi sie jakieś ekologiczne materiały do wyrobu naczyń kojarzą..... :evil:

Tobie też?? Ale ortografia jakby zbyt jednak poprawna...
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt sty 29, 2010 14:30 Re: odByt kotka!!!

wiesz, teraz z automatu błędy podkreśla, może nauczyli się używać prawego klawisza myszy???
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt sty 29, 2010 14:38 Re: odByt kotka!!!

Tak myślisz? Ciekawe co by było jakby sprawdzić, namierzyć tę dziecinę.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt sty 29, 2010 21:27 Re: odByt kotka!!!

Monisia112233 widać po poziomie, stylistyce Twojej wypowiedzi, że jesteś dzieckiem i to na niskim jak na wiek poziomie intelektualnym. W społeczeństwie są geniusze, zdolni, przeciętni i poniżej przecietnej. Jednak wszyscy są ważni i powini się szanować. Ty tego nie potrafisz i to jest smutne. Jesteś człowiekiem, więc wydalasz.Nawet jak masz mniej niż 9 lat to wiesz, że zatwardzenie to niemożliwość wydalania, a rozwolnienie to tak jak napisałaś: częste wydalanie rzadkiej konsystencji.Piszesz ;wiec oświadczam wam ze koty mogą jeść to samo co ludzie.Już w przedszkolu dzieci są uczone, że zwierzęta dzielimy na 3 grupy: roślinnożerne, mięsożerne i wszystkożerne.Dlatego 4 latek wie, że krówka robi- mu i je trawkę,a kotek robi miau i poluje na myszkę ! Jeżeli nie chodziłaś do przedszkola to w klasie I też te pojęcia są kształtowane.Umiesz składać literki w słowa więc do szkoły już chodzisz.No cóż nie wszyscy tak samo szybko przyswajają wiedzę, dlatego wykorzystaj wiedzę i doświadczenie innych a nie zachowuj się tak nieładnie.Każdy popełnia blędy ale wtedy należy przeprosić.

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

[poprzednia]