GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 30, 2010 12:11 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Cały czas sobie tak powtarzam ale tak bardzo chciałam mu pomóc... Patrząc na niego człowiek od razu widzi, że to pierdołka. Źle go złapaliśmy i stracił zaufanie. Ale cóż. Tak widocznie miało być ...
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Sob sty 30, 2010 21:13 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Matyliano pisze:Cały czas sobie tak powtarzam ale tak bardzo chciałam mu pomóc... Patrząc na niego człowiek od razu widzi, że to pierdołka. Źle go złapaliśmy i stracił zaufanie. Ale cóż. Tak widocznie miało być ...

Na pewno wróci. Wątpię, aby znalazł gdzieś lepsze miejsce dla kotów. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sty 31, 2010 22:13 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

I co z Miałcunem ? Nie pokazał się ?
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 31, 2010 22:36 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Nie pokazał się niestety :( W mojej piwnicy była dziś tylko jedna kotka, okienko zamknięte - ale już zostało otwarte. Od kolejnego tygodnia zaczynam sterylki.

Obrazek

Matyliano

Post » Czw lut 04, 2010 1:58 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Matyliano pisze:Nie pokazał się niestety :( W mojej piwnicy była dziś tylko jedna kotka, okienko zamknięte - ale już zostało otwarte. Od kolejnego tygodnia zaczynam sterylki.

I co słychać ?
Obrazek

kotika

Post » Czw lut 04, 2010 8:29 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Z Miałcunkiem nic ... Koty pochowały się po piwnicach i bardzo trudno je zlokalizować. Dziś idę łapać jakąś kotkę na sterylkę. Mam nadzieję, że się uda ...

Obrazek

Matyliano

Post » Czw lut 04, 2010 21:24 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Miałcuś biega po piwnicy i jest koteczką ... Dziś już jedna pojechała na sterylkę - ta najbardziej dzika coś czuję że Miacun będzie następny.

Obrazek

Matyliano

Post » Czw lut 04, 2010 21:41 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Matyliano pisze:Miałcuś biega po piwnicy i jest koteczką ... Dziś już jedna pojechała na sterylkę - ta najbardziej dzika coś czuję że Miacun będzie następny.

Super wieści. Trzymam kciuki za Miałcusię ? :roll: :ok:
Obrazek

kotika

Post » Nie lut 07, 2010 23:23 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Matyliano pisze:Miałcuś biega po piwnicy i jest koteczką ... Dziś już jedna pojechała na sterylkę - ta najbardziej dzika coś czuję że Miacun będzie następny.

Jak będziesz chciała wysterylizować Miałcunka, musisz go najpierw wykurować.
Sterylka chorego kota njest zbyt niebezpieczna.
Obrazek

kotika

Post » Pon lut 08, 2010 8:04 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

kotika pisze:

Jak będziesz chciała wysterylizować Miałcunka, musisz go najpierw wykurować.
Sterylka chorego kota njest zbyt niebezpieczna.

Nie wiem czy on jest jeszcze chory. W sumie jak tak przebiega po piwnicy to nie za bardzo mogę zobaczyć czy jest poprawa. Oczywiście jeśli będzie taka potrzeba najpierw go wyleczę.

Obrazek

Matyliano

Post » Śro lut 10, 2010 1:20 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Matyliano, klatka łapka jest u mnie. :)
Możesz zabrać nawet dziś, bo teraz nie będę mogła
pojechać po tego kota, którego chcę złapać.
Obrazek

kotika

Post » Śro lut 10, 2010 11:31 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Ale to jest klatka pożyczona od Ani czy Twoja? Bo jestem umówiona na łapankę na piątek.

Obrazek

Matyliano

Post » Czw lut 11, 2010 1:49 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Matyliano pisze:Ale to jest klatka pożyczona od Ani czy Twoja? Bo jestem umówiona na łapankę na piątek.

To ta sama klatka. Nasza gdańska forumowa. :D
Możesz odebrać jutro po 18, ale lepiej najpierw zadzwoń.
Obrazek

kotika

Post » Czw lut 11, 2010 8:09 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

W piątek jednak nie dam rady łapać. Ania ma jakąś kotkę w ciąży która idzie na sterylkę. W następnym tygodniu będzie łapanka.

Obrazek

Matyliano

Post » Pt lut 12, 2010 20:54 Re: GDAŃSK. Chory kot ! Pilnie potrzebny DT na okres leczenia !

Kiedy mogę odebrać klatkę? Napisz mi na prv. Jutro będę mogła ok 17, w niedziele po 16 a w poniedzialek po 15 :) No i jeśli masz jakies zakupy do zrobienia dla kotkówto od razu Cię podrzucimy :)

Obrazek

Matyliano

[poprzednia][następna]