Czynnego kota nie mam. Chyba że weźmiemy Karmiśkę, może się ktoś zakocha w tym upierdliwcu.
BTW jak chory Armaturek i Malinka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:solangelica pisze:Tweety, nie dostalas maila ode mnie z opisami kotow?
do mnie nie doszły.
mamy chyba problem koci w Galerii. ode mnie może być Foxi i Wacek. Heli nie przekonam do tego czasu. Marku, Łatek się nada? Szari od Miuti? Sol, od Ciebie czarna panna? Noemik - Vincent (czy może idzie do domu?). A może Pinia?
queen_ink pisze:I co, będę sama sterczeć w sobotę?
Czynnego kota nie mam. Chyba że weźmiemy Karmiśkę, może się ktoś zakocha w tym upierdliwcu.
BTW jak chory Armaturek i Malinka?
queen_ink pisze:Ja mogę być w sobotę na ostatniej zmianie, mogę nawet od 17.00, bo wcześniej jestem poza Krakowem. Czyli sama byłabyś max. godzinkę, chyba że Noemik mogłaby poczekać na mnie.
Akima pisze:Nie wiem czy własciwy kot pojechał do Arwetu. W klatce obok schodów dużo zwymiotowane. Kociak zaczął jesć ale wszystko zwraca.
Otworzyłam KiteKata i wszystkie wsuwały ze smakiem.
W drugiej klatce wszystko OK. Zjedzone i kuweta pełna.
Zezowate szczęście odkryło do czego jest kuweta
Trzeba chyba wziąć tego kociaka spod schodów do lekarza. Kot nie może tak długo wymiotować. Przedtem zwracał wodę a teraz całe jedzenie.
mahob pisze:Zaczyna się nowy wątek a ja robię remanent w moich ogłoszeniach.
Mam trochę pytań i wątpliwości:
Brakuje mi jakichkolwiek informacji na temat kotów: Brzoskwinka, Szari, Lego, Hela, Wacek, Armaturek, Malinka, Melania, Poziomka, Pascal, Pianka, Paula.
Iwan i Miś - myślałam, że mają domy? A tu wygląda, że dalej szukają. O ile Iwan jeszcze jest na pierwszej stronie, to o Misiu nie mam nic kompletnie.
Gapa - czy ktoś ma jakieś nowe jej zdjęcia? No bo to co jest...![]()
Zniknął mi gdzieś bez wieści kot Józek od markopolo - czy on ma już dom?
Jeśli ktoś może mi pomóc w jakiejś z tych kwestii to bardzo proszę.
Wystarczy mi link do czyjegoś ogłoszenia - zciągnę sobie.
miszelina pisze:
Armaturki są trzy, ale jeszcze dzikie, nie do ogłaszania. No chyba, że ktoś chce węża-sykuna klatkowego
mahob pisze:Zaczyna się nowy wątek a ja robię remanent w moich ogłoszeniach.
Mam trochę pytań i wątpliwości:
Brakuje mi jakichkolwiek informacji na temat kotów: Brzoskwinka, Szari, Lego, Hela, Wacek, Armaturek, Malinka, Melania, Poziomka, Pascal, Pianka, Paula.
Iwan i Miś - myślałam, że mają domy? A tu wygląda, że dalej szukają. O ile Iwan jeszcze jest na pierwszej stronie, to o Misiu nie mam nic kompletnie.
Gapa - czy ktoś ma jakieś nowe jej zdjęcia? No bo to co jest...![]()
Zniknął mi gdzieś bez wieści kot Józek od markopolo - czy on ma już dom?
Jeśli ktoś może mi pomóc w jakiejś z tych kwestii to bardzo proszę.
Wystarczy mi link do czyjegoś ogłoszenia - zciągnę sobie.
miszelina pisze:Armaturki są trzy, ale jeszcze dzikie, nie do ogłaszania. No chyba, że ktoś chce węża-sykuna klatkowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 692 gości