DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 24, 2010 17:44 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

monika794 pisze:co za ch&^%$ wyrzucają domowe koty :!: :?: :!:

ze tak zapytam - kto im je daje?

podrzucam
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie sty 24, 2010 17:48 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Maryla pisze:

podrzucam

a mało to kotów na dworze, żeby sobie nie móc przygarnąć?

Ja np swoją Mru znalazłam na ulicy, więc pewnie i tacy ludzie na ulicach znajdują, lub biorą od znajomych. Tyle, że jak się kot znudzi, lub jest z nim problem to wyrzucają...

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Nie sty 24, 2010 17:55 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

dragonfly.87 pisze:
Maryla pisze:

podrzucam

a mało to kotów na dworze, żeby sobie nie móc przygarnąć?

Ja np swoją Mru znalazłam na ulicy, więc pewnie i tacy ludzie na ulicach znajdują, lub biorą od znajomych. Tyle, że jak się kot znudzi, lub jest z nim problem to wyrzucają...

wiesz, ja sie takich ludzi ktorym kota dac nie chce pytam czemu sobie wlasnie z ulicy nie wezma
i z reguly sie okazuje ze w kota trzeba zainwestowac - przewaznie wiemy ile, w leczenie, szczepienie i zabiegi
dlatego lepiej wziac gotowego, gratis, z dowozem i wyprawka
a potem najwyzej wyrzucic
ale to moje prywatne zdanie
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie sty 24, 2010 18:05 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

a ja niedługo zacznę proponować, żeby sobie maskotkę kupili - po telefonach od domów wychodzących, które szukają kolejnego kota do " zgubienia " :evil:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie sty 24, 2010 21:32 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

:!:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon sty 25, 2010 11:52 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

kotki szukają domków :!: :!: :!:
Obrazek

monika794

Post » Pon sty 25, 2010 21:53 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Rany, dopiero teraz dotarłam na forum :oops: Z Koterii nikt nie dzwonił, żeby zabierać kota, więc chyba obie kotki zostały ciachnięte.

Zdjęć nadal nie udało mi się zgrać :oops: W sklepie nie było odpowiedniego kabelka, a mój laptop nie posiada bluetooth.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon sty 25, 2010 21:57 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Telefonem zdjęcia robione? Bo jeśli tak, to możesz mi mms-y wysłać, jak poprzednio.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon sty 25, 2010 22:01 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Jana pisze:Telefonem zdjęcia robione? Bo jeśli tak, to możesz mi mms-y wysłać, jak poprzednio.

Zaraz Ci wyślę. U mnie to tak nie działa. Mam pop, a nie abonament i ta opcja jest dla mnie niedostępna. Też tak kombinowałam.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon sty 25, 2010 22:10 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

genowefa pisze:
Jana pisze:Telefonem zdjęcia robione? Bo jeśli tak, to możesz mi mms-y wysłać, jak poprzednio.

Zaraz Ci wyślę. U mnie to tak nie działa. Mam pop, a nie abonament i ta opcja jest dla mnie niedostępna. Też tak kombinowałam.

Ja też nie mam abonamentu tylko orange na kartę :wink:

Jana

Post » Pon sty 25, 2010 22:29 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Jana pisze:Ja też nie mam abonamentu tylko orange na kartę :wink:

No to ja już nie wiem. Widocznie za durna jestem na to :oops: Nawet mi się udało włączyć jakiś album MMS, ale żadne mmsy do niego wpadają.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon sty 25, 2010 22:31 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Dostałam już info na komórkę, że mms-y są, ale na www jeszcze ich nie widać.

Spróbuj sama sobie wysłać mms-a, potem zaloguj się na orange.pl, wejdź do multiboxa, zakładka mms - powinno być. Tylko jakąś godzinę po wysłaniu :twisted: :lol:

Jana

Post » Pon sty 25, 2010 22:47 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Jana

Post » Pon sty 25, 2010 23:02 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( !!!!!!!!!!

Jana pisze:Spróbuj sama sobie wysłać mms-a, potem zaloguj się na orange.pl, wejdź do multiboxa, zakładka mms - powinno być. Tylko jakąś godzinę po wysłaniu :twisted: :lol:

Tak właśnie próbowałam :roll:

Jana, dzięki :D
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto sty 26, 2010 20:06 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej wrócą na MRÓZ :( FOTY!!!!!

nikt nie zagląda do koteczek :(
Obrazek

monika794

[poprzednia][następna]