S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 23, 2010 2:41 Re: Proszę nie pisać zakładam wątek

I tu podziękowania dla wszystkich nas wspierających, pomagających, DT, DS które nam do tej pory pomagają, czytających nas , podczytujących itd nie wymeniam wszystkich bo mogłabym kogoś pominąć w wymiku sklerozy :oops: szczególne podziękowania dla BUBORA :lol: który jest z nami od początku :D a pomoc jego jest nieoceniona :D Pawełku buziaki i pozdrowienia od całej naszej ekipy :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob sty 23, 2010 3:00 Re: Proszę nie pisać zakładam wątek

Praktycznie od zarania naszych dziejów, ale nie wiem czy od samego początku do końca grudnia 2009 wyadoptowałyśmy 160 kociaków, pomijam wysterylizowane kotki i wykastrowane kocury tego nawet nie liczymy :mrgreen: już w styczniu do dnia dzisiejszego wyadoptowałyśmy 14 kociaków, właściwie 13 kociaków, bo Calineczek po kastracji wrócił na swoje tereny, w Kociej Chatce na dzień dzisiejszy mamy 14 kociaków:
1. Sheba - czarna kicia
2. 3.Stasiu i czarny Ramzes
4, 5, 6, 7Gracja, Frania, Pędzel, Frida
8. dzika dzicz do sterylki i idzie na wolność
9. Melka
10. Bolek
11. Dyzio
12. Festi
13. czarna Dalia
14. Tara ze schroniska
Domki tymczasowe
Dorotka - Alfik i Trusia trikolorka
Marysia Królisia
Mikuś Niko
Sylwia - Petra
Kleo - Dafne, Kinia, Balbinka
Ewa i Piotr Dexter
Jadzia i Kropeczka Stenia, Lech, Czaruś, Kapsel, Niusia, Skierka
Marta Peja
Monika Gapcio
KURCZE późna pora nie wiem czy czegoś nie pominęłam
Ostatnio edytowano Nie sty 24, 2010 23:46 przez terenia1, łącznie edytowano 2 razy

terenia1

Post » Sob sty 23, 2010 3:04 Re: Proszę nie pisać zakładam wątek

No to właściwie można uznać, że VIII część wątku została rozpoczęta :lol: z lekka Was wyjajałam taką dziwną porą :mrgreen:
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE DO NOWEJ CZĘŚCI SOSNOWIECKICH KOTÓW i do kibicowania naszej KOCIEJ CHATCE :D
No i ciekawe kto się pierwszy odmelduje :D na szczęście dzięki późnej godzinie nie było żadnych niechcianych wpisó w trakcie twórczej pracy :mrgreen: DOBRANOC :mrgreen: i ten kto pie :mrgreen: rwszy się zamelduje jak zwykle kot gratis :mrgreen:

terenia1

Post » Sob sty 23, 2010 9:07 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Niezła jestem bo dopiero w VIII częscie jestem pierwsza :wink:
Kciuki coby nam się wiodło w tym roku ,w naszym kocim przedsięwzięciu :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob sty 23, 2010 9:15 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

To ja będę druga , no Marta ,ty masz pierwszeństwo :wink: Witam :D

Aha, Teresa nie zapomnij Marcie dac tego gratisowego kota :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob sty 23, 2010 9:27 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Melduję sie i ja w Kociej Chatce :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 23, 2010 9:33 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Iweta pisze:To ja będę druga , no Marta ,ty masz pierwszeństwo :wink: Witam :D

Jakiego kota 8O Mnie Adik z następne 5 wystarczy ,a i mała jest tak ruchliwa że na dzień dobry zakupimy smycz i szelki bo chyba nie nadążymy za nią :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob sty 23, 2010 10:02 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Hej :>)

Skrót http://ersoft.pl/k/ już też linkuje do nowego wątku :>)

Pozdrówki!

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Sob sty 23, 2010 11:04 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

witam się również :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob sty 23, 2010 11:42 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

mar_tika pisze:
Iweta pisze:To ja będę druga , no Marta ,ty masz pierwszeństwo :wink: Witam :D

Jakiego kota 8O Mnie Adik z następne 5 wystarczy ,a i mała jest tak ruchliwa że na dzień dobry zakupimy smycz i szelki bo chyba nie nadążymy za nią :roll:

Jak to jakiego kota? Wyraźnie Teresa napisała :mrgreen: -
terenia1 pisze:No to właściwie można uznać, że VIII część wątku została rozpoczęta :lol: z lekka Was wyjajałam taką dziwną porą :mrgreen:
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE DO NOWEJ CZĘŚCI SOSNOWIECKICH KOTÓW i do kibicowania naszej KOCIEJ CHATCE :D
No i ciekawe kto się pierwszy odmelduje :D na szczęście dzięki późnej godzinie nie było żadnych niechcianych wpisó w trakcie twórczej pracy :mrgreen: DOBRANOC :mrgreen: i ten kto pierwszy się zamelduje jak zwykle kot gratis :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob sty 23, 2010 13:00 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Ja też się melduję i moja kocia banda :ok:
Mam nadzieje że w tym roku mniej kiciów będzie potrzebowało pomocy tak żeby prawie wszystkim udało nam sie pomóc na czas :wink:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob sty 23, 2010 13:41 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

a tu my się meldujemy :D
przy X części wątku trzeba chyba imprezę będzie zrobić?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob sty 23, 2010 14:00 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Filomen pisze:a tu my się meldujemy :D

:) jestem za
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob sty 23, 2010 14:10 Re: Sosnowiec K.Chatka-zapraszamy do VIII części wątku

Filomen pisze:a tu my się meldujemy :D

Ewuniu tradycyjna kocia impreza będzie jak zwykle u mnie latem :lol: może się zbiegnie z X częścią wątku :D grilowanie i te sprawy, a teraz to mozna by w mojej okolicy zrobić kulik :lol:
Z letnią imprezą musimy wycyrklować, żeby mała Marty zdążyła przyjść na świat :lol: i będzie najmłodza kociara mamy nadzieję :lol: ale po takiej mamusi i tatusiu to nie ma wyjścia.

terenia1

[poprzednia][następna]