Azor ugryzł Łukaszka pomocy!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 21, 2010 16:17 Re: Azor ugryzł Łukaszka pomocy!!!

Aniprazol kosztuje 5 zł :!:
działa na tasiemca ......po co zastrzyki :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 21, 2010 17:14 Re: Azor ugryzł Łukaszka pomocy!!!

najszczesliwsza pisze:Kot jest odrobaczony, tylko Stronghold nie wybił tasiemca i na tasiemca jest jedno lekarstwo - właśnie zastrzyk jakiś - 2 dawki każda po 40 zł i 30 zl za 1 wizytę i 15 zł za drugą.
Nic podobnego...jest kilka rodzajów tabletek działających na tasiemca. Aniprazol też...i za 5 zł masz oba odrobaczania zrobine. Pratex podobnie kosztuje, też 1 tabl na oba podania. Droncid (albo Drontal, jeden chyba jest dla psa, drugi dla kota). Nie ma zadnej potrzeby odrobaczać zastrzykiem, i za taką furę kasy.
Możesz też iść sama do weta, bez kota, poprosić o tabletkę na odrobaczenie...najlepiej konkretną nazwę powiedzieć, Aniprazol jest bardzo popularny i każdy wet go ma.

http://weterynaria.bayer.com.pl/index.p ... =koty&p=10
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46

Post » Czw sty 21, 2010 17:24 Re: Azor ugryzł Łukaszka pomocy!!!

Zamiast rozpaczać bez wyraźniego powodu - odrobacz kota.
Kot z robalami jest znacznie bardziej groiźny dla dziecka niż jego zęby czy pazury, po których nie będzie śladu za kilka dni.
Dziecko zwymiotowało złośliwie... Co Ty pleciesz??? 8O

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 26, 2010 13:28 Re: Azor ugryzł Łukaszka pomocy!!!

Hej głowa do góry to ta bieda tak człowieka dołuje wiem cos o tym ciągle żyje na skraju nędzy. Mam kilka tabletek na odrobaczenie bo zbieram nabiorowe odrobaczenie kotów P.Bożenki więc jak uda sie podać to najszczęśliwsza poda a może jakaś dobra duża wspomoże to znów dołożymy do zbiorów a tam duużo trzeba tabletek oj dużo). :roll:
Chciałam jeszcze napisać,że wiem w jak trudnej sytuacji jest naj... dlatego piszę o jej aukcji na allegro bo ona się wstydzi -dziewczyna ratuje swoje finanse jak może. Zobaczci może komuś sie cos spodoba :kotek:
Zaraz znajdę jak sie nazywa i wpiszę tylko nie wymagajcie ode mnie linku czy coś bo tępa w tym jestem :oops:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto sty 26, 2010 13:31 Re: Azor ugryzł Łukaszka pomocy!!!

to wklejam nazwę konta konto aziosss
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

[poprzednia]