Potrzebny dom tymczasowy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 19, 2010 21:34 Re: Kotki zamarzaja

Przypominam sie bo nikt nie pamieta o koteczkach :(
Ostatnio edytowano Sob sty 23, 2010 0:57 przez tosiatoja, łącznie edytowano 1 raz

tosiatoja

Od: Śro gru 30, 2009 22:04

Post » Wto sty 19, 2010 21:44 Re: Potrzebny dom tymczasowy

podrzucę bo pilne!
Poradze ci tylko dodaj w tytule miejscowość a jak zmieści sie to i zcas pzretrzymania.Wiele osób z okolicy szybciej wypatrzy.Zamiast tymczasu napisz DT i juz krócej.
daj w pierwszych postach linki do odp.watków na kociarni i kotach oraz zaznacz,który jest właściwy. Jak nie umiesz zmieniac tytułu w pierwszym posie wejdź w zmien i zmień :lol:
Wymądrzam sie,ale pisałaś,ze dopiero poruszasz sie po forum. :oops:
kiciusie do góry!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro sty 20, 2010 12:59 Re: Potrzebny dom tymczasowy

Tosiatoja, dopiero teraz mi przyszło powiadomienie o nowych postach w wątku

miejsce do przechowania byłoby nie dokładnie w Chlewiskach, tylko w Antoniowie (2-3 km od Chlewisk, w stronę Aleksandrowa i Radomska)
tam mieszka pani, która pracuje z moją mamą w ośrodku zdrowia w Chlewiskach
ma podpiwniczony dom i ogrzewaną przybudówkę, więc miejsce dla kotek po zabiegu jest bez problemu, jedzenie też
gdyby kotkom się spodobało, to mogłyby już nawet tam zostać, oczywiście najprawdopodobniej jako wychodzące, bo to wiejski dom

jeśli jesteś zainteresowana, to napisz na PW (tu mogę zajrzeć znów z opóźnieniem), dam Ci kontakt do mojej mamy i tej pani i sama sobie wszystko ustalisz z nimi :)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro sty 20, 2010 14:20 Re: Potrzebny dom tymczasowy

:ok:
Oby się wszystko udało!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw sty 21, 2010 12:59 Re: Potrzebny dom tymczasowy

Do kogo sie zwrocic o pomoc w wylapaniu kotek? na tej posesji nie moga dlugo zostac ludzie chca sie ich pozbyc wiec czasu coraz mniej. Oswajanie za wolno idzie kombinuje transport do Warszawy tam bezplatna sterylizacja by byla, ale potrzebuje klatki lub kogos doswiadczonego do lapania kotek.

tosiatoja

Post » Sob sty 23, 2010 0:45 Re: Potrzebny dom tymczasowy

kotki pewnie zamarzna w te mrozy , spia pod zepsutym autem na golej ziemi, prowizoryczne schronienie choc dobrze ukryte ktos wyrzucil po jednej nocy , czyli sledzi nasza pomoc kotkom i mu to przeszkadza, wiec nie da rady im pomoc.....szkoda bo przez swoje krotkie zycie ani razu nie czuly ciepla i pewnie nie poczuja bo nie sadze by dozyly lata. Wyc mi sie chce z bezradnosci no ale to wszystko co moge, sorry ale nie moge zasnac jak pomysle co ta koteczka czuje patrzac bezradnie jak zamarzaja jej z takim trudem podchowane dzieci d;atego pozwolilam sobie tu napisac.

tosiatoja

Post » Sob sty 23, 2010 19:23 Re: Potrzebny dom tymczasowy

Odnalazlam Twoj watek.
Napisz koniecznie w tytule, ze pilnie szukasz pomocy w lapaniu w okolicy Radomia.(ASK@ napisala jak zmienic tytul.)
Sprobuj zadzwonic do radomskiego TOZu, powinni miec klatke-lapke do wypozyczenia.
Wazne, ze jest potencjalny DT w okolicy. Jesli uda sie znalezc transport do Warszawy, to JoKot zapewni sterylizacje.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob sty 23, 2010 22:42 Re: Potrzebny dom tymczasowy

W Kielcach działa fiona.22 - z tego co wiem sytuację mają tam dramatyczną jeżeli chodzi o DT i finanse, ale może w łapaniu kotów pomogą, doradzą.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sty 24, 2010 10:51 Re: Potrzebny dom tymczasowy

Tosiu, a logowałaś się na dogomanii? Tam od jakiegoś czasu trwa akcja pomocy dla psów z Szydłowca, jeżdżą tam wolontariuszki z Psiego Anioła. Co prawda koty to trochę inna bajka, ale na pewno warto zapytać.
Trzymam kciuki :ok:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie sty 24, 2010 13:52 Re: Potrzebny dom tymczasowy

Pisalam, zreszta jestem tam tez zalogowana dostalam odpowiedz ze oni zajmuja sie psami a koty zglaszac na miau,2 pomogli jeden to nawet z mojego osiedla, tylko oswojony sam wlazl ma kolana :) nawet na akcji lapania wspominalam o tej kotce (wtedy jeszcze bez malych)ale zamieszanie i ilosc stworzen w potrzebie byla tak duza ze nie dalo pewnie rady wszystkim pomoc.

tosiatoja

[poprzednia]