K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!RATUJCIE RADAMI!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 15, 2010 12:28 Re: KRAKÓW POMOCY. chory kot błąka się! Pomogę FINANSOWO

Hanulka pisze:
katgral pisze:Halo halo

czy ma ktoś kawałek wolnego miejsca (wiem, bardzo śmieszne :/)

kot z automatu idzie z wałówką no i ze skarpetką na wizytę u lekarza, badania i leczenie

hmmmmm, dorzucę jeszcze transporterek, może nie najwyższych lotów ale jednak

KOMU KOMU KOTA z zapasem puszek, kasą i transporterkiem?????? no sami powiedzcie, jak często mozna spotkać teoretycznie bezdomnego a praktycznie tak bogatego kota z dobytkiem :)

kot z posagiem do wzięcia na tymczas chociaż :!: :!: :!: :!:

Pomocy!!!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt sty 15, 2010 14:07 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

pomocy..... :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 15, 2010 14:54 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt sty 15, 2010 16:53 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

......nikogo....naprawdę nikogo??? nikt nie ma odrobiny miejsca dla biedaka? czy stary chory kot już nikogo nie wzrusza? czy jego historia jest już zapisana...smutną czarną czcionką? czy nikt już nie weźmie go na kolana i nie podrapie pod brodą? czy starość i choroba zawsze musi być samotna i smutna? Takiemu kotu niewiele trzeba: kawałek ciepłego miejsca, miseczka z jedzonkiem, Człowiek, który czasem zagada a on przymknie oczy i zanurzy się w duszy człowieka, że aż się zrobi cieplutko...Tak robi moja starowinka Małgonia, tak patrzy, że aż mi się dusza śmieje. Rozczula mnie. Do chwili kiedy nie stanęła na mojej drodze nie miałam miejsca na kolejnego Tymczasia, ale pojawiła się ona i jeszcze kawałek się dla niej znalazł i cieszę się, że ją spotkałam, spotkałam ją w chwili kiedy powinnam ją spotkać. Mam nadzieję, że ten "Biedron" ten biedny, samotny, chory kot spotka Człowieka, którego ma spotkać. Mam nadzieję, że zdąży, że Człowiek się nie spóźni, że zdąży, że nie stracimy samotnego, chorego istnienia.....
Człowieku gdziekolwiek jesteś, którą drogą podążasz, zauważ to ciche, biedne, pokorne, doświadczone odrzuceniem kocie istnienie. Proszę cię nie odwracaj głowy....pomyśl ten KOT, ten samotny odrzucony Kot może być tobie pisany...
Błagam!!!!!!
Obrazek

biamila

Post » Pt sty 15, 2010 20:01 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt sty 15, 2010 20:53 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

ja się zgłaszam!

tylko nie jestem obeznana w takiego typu operacjach, czy ktoś byłby może tak miły i pomógł mi na tyle by wszystko zakończyło się powodzeniem? :)

trzmiel

Od: Pt sty 15, 2010 20:45

Post » Pt sty 15, 2010 21:24 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

Katgraaaaal!!!!
Czy Ty to widzisz 8O

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt sty 15, 2010 21:29 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

trzmiel pisze:ja się zgłaszam!

tylko nie jestem obeznana w takiego typu operacjach, czy ktoś byłby może tak miły i pomógł mi na tyle by wszystko zakończyło się powodzeniem? :)

jejuśkuuuu.... trzmiel :1luvu: :1luvu: , co potrzebujesz :?: :?: :?: :?: wal....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt sty 15, 2010 21:34 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

trzmiel
:D :D :D
Dziękuję :)
JUHU :) :)

napisałam do tej osoby z gumtree z prośba o pomoc w zlokalizowaniu kota. Czekam niecierpliwie na odpowiedź. Osiedle Górali nie jest małe i bez sprecyzowania miejsca pobytu może być ciężko Jutro nie moge tam podejchać ale w niedziele jestem do dyspozycji!

Trzmiel czy możesz proszę napisać do mnie prw z jakimiś namiarami na Ciebie, np. tel?? tak byłoby łatwiej porozmawiać, coś ustalić itd

trzmiel pisze:ja się zgłaszam!

Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pt sty 15, 2010 21:36 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

trzymam za powodzenie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 16, 2010 7:50 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

Z całych sił :ok:
Obrazek

biamila

Post » Sob sty 16, 2010 13:19 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

Hej

Krótko zwięźle i treściwie, oraz ogólnie żeby nie zapeszać :)

jestem w kontakcie z trzmiel :1luvu:

Jestem w kontakcie z osobą która umieściła ogłoszenie na gumtree

Trzymajcie kciuki żebym jutro napisała że kociak jest już bezpieczny u trzmiel :)

Więcej szczegółów później
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob sty 16, 2010 13:47 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob sty 16, 2010 13:57 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

:ok: :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob sty 16, 2010 15:37 Re: K-ÓW POMOCY.bezdomny chory!PAKIET:kot+TRANSPORTER+KASA+puszk

Mam nadzieję, że Biedron już niedługo będzie miał ciepły kąt...tak okrutnie zimno za oknem....
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]