Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 22:30 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

kojarzysz Alinke? Alex to jej brat. :1luvu: slodziak, miziak, calusnik, brzusia dawal do miziania, calowania i wogole... :1luvu: :1luvu:
osoby, ktore maja mnie w znajomych na NK niech zajrza do galerii, jak nie pamietaja Alexia. Mam tam z nim zdjecie. Zostal wypatrzony na 2 wystawie :) Istna milosc od pierwszego wejrzenia :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 28, 2009 22:30 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

Tyskie mruczki super robota , takie piekne opisy i te fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo , bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon gru 28, 2009 22:37 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

Więcej zdjęć Tigry do adopcji

Bura, spokojna seniorka czeka na dom
Wątek Tigry: viewtopic.php?f=1&t=104925

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Domku !!!

tyskie-mruczki

Od: Nie gru 27, 2009 19:56

Post » Pon gru 28, 2009 22:42 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

Alinka :1luvu: rozmruczana slicznotka :1luvu:
I te urocze plamki na futerku :1luvu:

Alex :1luvu: :1luvu: :1luvu: Na ostatniej wystawie mialam okazje chwile porozmawiac z pancia Alexa. Kocio obecnie wazy 5 kg :D Zarlok wstretny! :1luvu: Ale usmialam sie z jednej wiesci. Kocio sie wycwanil! Znalazl swietny sposob na komunikowanie sie z Duzymi! :ryk: Jak sie zalatwi, to przychodzi do panci i traca ja lapka, zeby poszla posprzatac w jego kuwecie :ryk: :ryk: :ryk:
Ja tez uleglam jego urokowi od pierwszego wejrzenia (i miaukniecia). Zwlaszcza, ze czarny :1luvu: I nadal za nim tesknie... :cry: nadal kocham...

Kociara82

Post » Pon gru 28, 2009 22:45 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

Melduję się u tyskich mruczków
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 28, 2009 22:50 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

Czy pamietacie Sylwie która która odemnie adoptowała 6 lat temu Kike&Kluske a nie dawno Borcie i czarną Sisi ???
Bo jeśli tak to być może Sylwia zaadoptuje tez i Tigrunie Była dzis u mnie Sylwia i sie w niej zakochała , ta jej nie nataczywość , te jej mizianka to jest to co Sylwia lubi najbardziej A u niej sa super warunki bo karmi RC a też ma duże 2 pokojowe mieszkanie ..... choc odpowiedz dostane dopiero w srode ale jakoś tak czuje że to ten dom :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 28, 2009 22:51 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

i ja sie melduje na watku :1luvu:
Tigra sliczna...ja dzisiaj przyjełam maluska kotke która dzieciaki ocaliły i przyjechała do mnie w..bagazniku autobusu :evil: ,a ze gosciu wział pieniadze od dziewczynki i był gburem i chamem to ma juz nasz TOZ na głowie...6 godzin sie zabijałam czy korteńka dojedzie zywa..w bagazniku ciemno, zimno,śmierdziało.
I mam tymczasie, ale cos mi sie wydaje, ze sówka u nas zostanie...na widok mojej czeladzi kociej ozywiła sie kuleczka i wyskoczyła z podniesionym ogonkiem :catmilk: ---tak sie pochwalic chciałam :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 28, 2009 22:53 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:i ja sie melduje na watku :1luvu:
Tigra sliczna...ja dzisiaj przyjełam maluska kotke która dzieciaki ocaliły i przyjechała do mnie w..bagazniku autobusu :evil: ,a ze gosciu wział pieniadze od dziewczynki i był gburem i chamem to ma juz nasz TOZ na głowie...6 godzin sie zabijałam czy korteńka dojedzie zywa..w bagazniku ciemno, zimno,śmierdziało.
I mam tymczasie, ale cos mi sie wydaje, ze sówka u nas zostanie...na widok mojej czeladzi kociej ozywiła sie kuleczka i wyskoczyła z podniesionym ogonkiem :catmilk: ---tak sie pochwalic chciałam :1luvu:

O RANY , W BAGAZNIKU !!! TO JEST CHORE !!! Jak dobrze że jest juz u Ciebie i że ją uratowałaś , jestes wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 28, 2009 23:28 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

No to i my dołączymy do tyskich mruczków :D właśnie dziś odebraliśmy od Justyny małego ślicznego burego koteczka :) wcześniej nazywał się Bono, ale my go "przechrzciliśmy" na Szyszkownika Kilkujadka :) w skrócie Kiluś :) chociaż na razie nie chce jeść, bo wokół przecież tyle atrakcji :) to już zdążył sobie ustawić dwa nasze starsze kotki Kajka i Kokos(z)a - on chce się z nimi bawić, a oni uciekają... a teraz właśnie mały Kiluś zasnął na moich kolanach i uroczo sobie mruczy przez sen... nie ma nic bardziej uroczego od takiego maleństwa... sama słodycz :) a Justyna jest po prostu fantastyczną osobą :) widać jak kocha te wszystkie futrzaki :) postaramy się szukać kolejnych domków dla kolejnych kociaków...

P.S. Celem wyjaśnienia - dwa pierwsze kocurki wzieliśmy nie z katowickiego schroniska, na którym swoją drogą bardzo się zawiedliśmy, a ze schroniska w Chorzowie, gdzie pracują ludzie, po których widać, że naprawdę zależy im na zwierzętach, którymi się opiekują.

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon gru 28, 2009 23:33 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:i ja sie melduje na watku :1luvu:

slusznie, nie daj sie! :D

Kociara82

Post » Wto gru 29, 2009 0:10 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

LSVC pisze:No to i my dołączymy do tyskich mruczków :D właśnie dziś odebraliśmy od Justyny małego ślicznego burego koteczka :) wcześniej nazywał się Bono, ale my go "przechrzciliśmy" na Szyszkownika Kilkujadka :) w skrócie Kiluś :) chociaż na razie nie chce jeść, bo wokół przecież tyle atrakcji :) to już zdążył sobie ustawić dwa nasze starsze kotki Kajka i Kokos(z)a - on chce się z nimi bawić, a oni uciekają... a teraz właśnie mały Kiluś zasnął na moich kolanach i uroczo sobie mruczy przez sen... nie ma nic bardziej uroczego od takiego maleństwa... sama słodycz :) a Justyna jest po prostu fantastyczną osobą :) widać jak kocha te wszystkie futrzaki :) postaramy się szukać kolejnych domków dla kolejnych kociaków...

P.S. Celem wyjaśnienia - dwa pierwsze kocurki wzieliśmy nie z katowickiego schroniska, na którym swoją drogą bardzo się zawiedliśmy, a ze schroniska w Chorzowie, gdzie pracują ludzie, po których widać, że naprawdę zależy im na zwierzętach, którymi się opiekują.

Witam i bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: A może i by jakies zdjęcie sie znalazło :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 29, 2009 0:52 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

O, nowy wątek :D
Zaznaczam sobię :1luvu:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto gru 29, 2009 0:58 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Witam i bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: A może i by jakies zdjęcie sie znalazło :lol:

Wlasnie, wlasnie :D

nika28 pisze:O, nowy wątek :D
Zaznaczam sobię :1luvu:

Witamy :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 29, 2009 1:17 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

I tutaj na dobranoc podniose :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 29, 2009 7:58 Re: Tyskie mruczki V - ZAPRASZAMY !!!

no, to szukajmy domków!!!
moje futrzaki trzymają łapki za wykopywanie kociaków z wątku V do DS :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[poprzednia][następna]