osoby, ktore maja mnie w znajomych na NK niech zajrza do galerii, jak nie pamietaja Alexia. Mam tam z nim zdjecie. Zostal wypatrzony na 2 wystawie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:i ja sie melduje na watku![]()
Tigra sliczna...ja dzisiaj przyjełam maluska kotke która dzieciaki ocaliły i przyjechała do mnie w..bagazniku autobusu,a ze gosciu wział pieniadze od dziewczynki i był gburem i chamem to ma juz nasz TOZ na głowie...6 godzin sie zabijałam czy korteńka dojedzie zywa..w bagazniku ciemno, zimno,śmierdziało.
I mam tymczasie, ale cos mi sie wydaje, ze sówka u nas zostanie...na widok mojej czeladzi kociej ozywiła sie kuleczka i wyskoczyła z podniesionym ogonkiem---tak sie pochwalic chciałam
BOZENAZWISNIEWA pisze:i ja sie melduje na watku![]()
Tigra sliczna...ja dzisiaj przyjełam maluska kotke która dzieciaki ocaliły i przyjechała do mnie w..bagazniku autobusu,a ze gosciu wział pieniadze od dziewczynki i był gburem i chamem to ma juz nasz TOZ na głowie...6 godzin sie zabijałam czy korteńka dojedzie zywa..w bagazniku ciemno, zimno,śmierdziało.
I mam tymczasie, ale cos mi sie wydaje, ze sówka u nas zostanie...na widok mojej czeladzi kociej ozywiła sie kuleczka i wyskoczyła z podniesionym ogonkiem---tak sie pochwalic chciałam
LSVC pisze:No to i my dołączymy do tyskich mruczkówwłaśnie dziś odebraliśmy od Justyny małego ślicznego burego koteczka
wcześniej nazywał się Bono, ale my go "przechrzciliśmy" na Szyszkownika Kilkujadka
w skrócie Kiluś
chociaż na razie nie chce jeść, bo wokół przecież tyle atrakcji
to już zdążył sobie ustawić dwa nasze starsze kotki Kajka i Kokos(z)a - on chce się z nimi bawić, a oni uciekają... a teraz właśnie mały Kiluś zasnął na moich kolanach i uroczo sobie mruczy przez sen... nie ma nic bardziej uroczego od takiego maleństwa... sama słodycz
a Justyna jest po prostu fantastyczną osobą
widać jak kocha te wszystkie futrzaki
postaramy się szukać kolejnych domków dla kolejnych kociaków...
P.S. Celem wyjaśnienia - dwa pierwsze kocurki wzieliśmy nie z katowickiego schroniska, na którym swoją drogą bardzo się zawiedliśmy, a ze schroniska w Chorzowie, gdzie pracują ludzie, po których widać, że naprawdę zależy im na zwierzętach, którymi się opiekują.
Justa&Zwierzaki pisze:Witam i bardzo dziekuje![]()
![]()
A może i by jakies zdjęcie sie znalazło
nika28 pisze:O, nowy wątek![]()
Zaznaczam sobię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 772 gości