Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
siriwan pisze:Zaznaczam.
Gdyby były potrzebne banerki, projekty ogłoszeń do drukowania, jakaś strona internetowa - zgłaszajcie się, albo jak będę widział że coś jest potrzebne to sam się zgłoszę.
tanita pisze:uszy do góry dzielna grupo![]()
i życzę Wam, żeby po pewnym czasie można było zmienić Wasz nick na "StuKot" na cześć liczby uratowanych kotów
Agneska pisze:Siriwan,
Banerek to bardzo by się przydał.![]()
Agneska pisze:A ze stroną internetową - to nie żartujesz? Nikt z nas nie jest fachowcem i nawet nam do głowy nie przyszło, że można by mieć stronkę...
siriwan pisze:Agneska pisze:Siriwan,
A macie jakieś zdjęcia czycuś? Jak nie to się coś wykombinuje, ale z fotkami by było łatwiej.Agneska pisze:A ze stroną internetową - to nie żartujesz? Nikt z nas nie jest fachowcem i nawet nam do głowy nie przyszło, że można by mieć stronkę...
Jak jest potrzebna to nie ma problemu, się zrobi.Tylko przydałby się ktoś, kto się lepiej ode mnie zna na tworzeniu grafiki.
mpogorzelski pisze:Trzymam kciuki! Na tą chwilę posiadam specjalne markery do opisywania transporterkow, ktore obiecalem jopop oraz mikolajkowe saszetki dla Liliowej. I sesję zdjeciową rudzielca u _kathrin
_kathrin pisze:mpogorzelski pisze:Trzymam kciuki! Na tą chwilę posiadam specjalne markery do opisywania transporterkow, ktore obiecalem jopop oraz mikolajkowe saszetki dla Liliowej. I sesję zdjeciową rudzielca u _kathrin
Mariusz, ale tego rudego już wyadoptowałam... ale, ale spokojnie, wczoraj przytargałam do domu nowego, więc na sesje zapraszam
Julka_ pisze:coz, mozna mnie zapamietac jako ew. kierowce na mokotowie, ursynowie, ochocie i generalnie po tej naszej czesci wawy
Agneska pisze:siriwan pisze:Zaznaczam.
Gdyby były potrzebne banerki, projekty ogłoszeń do drukowania, jakaś strona internetowa - zgłaszajcie się, albo jak będę widział że coś jest potrzebne to sam się zgłoszę.
Siriwan,
A ze stroną internetową - to nie żartujesz? Nikt z nas nie jest fachowcem i nawet nam do głowy nie przyszło, że można by mieć stronkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości