wow - witam Mirku, dziękuję za odzew

Jesteśmy tu, jak widać

, w fazie ustalania co i jak a przerwa świąteczno-noworoczna pewnie jeszcze utrudnia dostęp do netu.
Zapraszam do dyskusji, a ja podrzucę link jeszcze raz na wątku schroniskowym, z nadzieją, że więcej osób się wypowie.
Pytania do rozważenia:
1. czy decydujemy się na cegiełki?
2. czy coś w tym kształcie jak wyżej pasowałoby - jeżeli tak, to ja zajmę się projektem cegiełek, chyba że są chętni - bić się nie będę

, bo wiem, że są lepsi ode mnie. Na pewno dodałabym jeszcze adres internetowy przy logo, autora zdjęcia. Nie wiem czy idea przemiany jest tu czytelna. Na samej cegiełce nie ma za dużo m-ca na dopisywanie info, a obawiam się, że druk dwustronny (teks po drugiej) zwiększy koszty. No i potrzebowałabym pomocy przed ostatecznym puszczeniem do druku.
3. czy ktoś umiałby zaprojektować tę wizytówkę tak ładnie? Ja wczoraj zaczęłam się bawić, ale widać, że to mój pierwszy raz

. Tutaj namiary
http://www.allegro.pl/item868236594_usl%20...%20zl_fv.html4. Jak myślicie - ile czego zamawiać? Cegiełki o różnych nominałach (5,10,15 np.) mają pomóc zebrać kasę na koty, więc "sprzedajemy". A wizytówki rozdajemy gratis. W schronisku, na dniach kota (luty-odliczenie od podatku!!!), wystawie kotów i każdy w ramach potrzeb i możliwości.
5. I związane z tym powyżej: gdzie kotylion się wystawia? Od tego zależy nakład jaki mamy puścić do druku. ja deklaruję pomoc i obecność na dniach kota

.
6. Jeżeli decydujemy się na pomoc sponsora (market się już zgłosił - dziękujemy

) musimy ustalić warunki współpracy, rozliczenia, pobrać logo, zamieścić itp.
Pytań wiele, więc czasu też nie tak dużo jak by się wydawało. Dzień Kota 17 lutego jest. Zapraszam do żywej dyskusji! Każdy głos i opinia mile widziane!