Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 14, 2009 22:38 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Z ostatniej chwili - Diabły Tasmańskie opanowały cały teren i zdominowały rezydentki oraz Czarnusię. jednak jest swiatełko w tunelu - Czarnusia pomału zaczynać wchodzić w koalicję z Diabłami a wtedy wszystko staje się nie do wytrzymania :twisted:
Rezydentka Duża (5kg z kawałkiem, oby małym) poczyniła próby wejścia w układy koleżeńskie z Diabłami - początki bywają trudne, ale pierwsze koty za płoty. Rezydentka Mała (3,5kg) chodzi dumnie z podniesionym ogonem i wzbudza popłoch wśród Czarnych - idąc syczy na lewo i okłada łapą tych co z prawej - czasami się pomyli i pacnie Dużą.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 14, 2009 23:29 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Tasmańskich Diabłów Spółka bez odpowiedzialności - Czarnusia uwielbia polować na wszystko co jest na patyku bądź wędce i polowanie zawsze musi się kończyć wzięciem zdobyczy w pyszczek i przemaszerowaniem przez całe mieszkanie, aby w końcu rozprawić się ze zdobyczą. Od teraz własnie, gdy ona maszeruje pozostałe Diabły polują na drugi koniec patyka - w efekcie mamy coś w rodzaju ludzkiego przeciągania liny :wink: , które kończy się wspólnym gryzieniem i turlaniem.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2009 1:08 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Marzenia11 pisze:Tasmańskich Diabłów Spółka bez odpowiedzialności - Czarnusia uwielbia polować na wszystko co jest na patyku bądź wędce i polowanie zawsze musi się kończyć wzięciem zdobyczy w pyszczek i przemaszerowaniem przez całe mieszkanie, aby w końcu rozprawić się ze zdobyczą. Od teraz własnie, gdy ona maszeruje pozostałe Diabły polują na drugi koniec patyka - w efekcie mamy coś w rodzaju ludzkiego przeciągania liny :wink: , które kończy się wspólnym gryzieniem i turlaniem.

:ryk: Cudne czarne koteczki dla przesądnych :ok: Kto chce dwukota, a może choć jednego o dwóch ogonkach, ośmiu łapkach połączonego sznureczkiem :ryk: :ryk: :ryk:
podrzucam słodziaki :1luvu:
lesna

Post » Wto gru 15, 2009 9:33 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

domku tu jesteśmy .. :ok:
lesna

Post » Wto gru 15, 2009 10:49 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

:ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2009 12:31 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Kto pokocha czarnego kota?

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2009 14:36 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Diabełki Tasmańskie mają drugą naturę pieszczochów i łakomczuchów. Z najedzonymi brzuszkami tulą się i mrucząc przysypiają.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2009 18:02 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Cudowne kociaki! Trzymam kciuki! :ok:

kalka

Od: Śro cze 24, 2009 22:17

Post » Śro gru 16, 2009 0:33 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Właśnie gonitwa trwa. Udział biorą: 3 Tasmańskie Diabły i dwie rezydentki Duża i Mała. W rolach głównych: Diabły Tasmańskie, prym wiodą Notka i Nutka. Duża (5kg z kawałkiem) włącza się w "gonić czarnego" i jest mocno zszokowana, gdy wpada z korytarza do domu, a tam trzy czarne i ona już nie wie, którą czarną gonić. W efekcie biega cała piątka, w rózne strony - najważniejsze, aby biec w przekonaniu, ze jest się gonionym bądź że się goni.

Marzenia11

Post » Śro gru 16, 2009 10:29 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Diabły szalały od godz.6. Teraz układają się do snu po obfitym śniadanku. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro gru 16, 2009 11:52 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Śpią wyluzowane w cieple i przy cichutko grającej muzyce.... aż mi się nie chce wychodzić do pracy na ten mróz, ale ktoś przecież z tego domu musi zarobić na wolowinkę :twisted: :twisted:

Marzenia11

Post » Śro gru 16, 2009 14:08 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Marzenia11 pisze:Właśnie gonitwa trwa. Udział biorą: 3 Tasmańskie Diabły i dwie rezydentki Duża i Mała. W rolach głównych: Diabły Tasmańskie, prym wiodą Notka i Nutka. Duża (5kg z kawałkiem) włącza się w "gonić czarnego" i jest mocno zszokowana, gdy wpada z korytarza do domu, a tam trzy czarne i ona już nie wie, którą czarną gonić. W efekcie biega cała piątka, w rózne strony - najważniejsze, aby biec w przekonaniu, ze jest się gonionym bądź że się goni.

:ryk: :ryk: :ryk: Dzielne kociaste!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Śro gru 16, 2009 17:42 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

:ok:
lesna

Post » Śro gru 16, 2009 21:23 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

może ktoś wieczorem wypatrzy małe koteńki o wielkiej energii i radości życia? :kotek: :kotek: :kotek:

Marzenia11

Post » Śro gru 16, 2009 21:31 Re: 4-mczne Małe Czarne - koteczki do kochania ...

Śliczne :1luvu:
Mam pytanie w jakim mieście są kotki?
ObrazekMój Rufus, czyli kot dynamit

Kocie, mądry monarcho, tajemniczy, skryty -
Czyż nasze smukłe palce ciężkie od pierścieni
Godne są twojej czarnej i białej słodyczy
I pyszczka z aksamitu i drogich kamieni?

Najmarniejszy kot jest arcydziełem.

ciemno_niebieska

Od: Śro gru 16, 2009 20:48

[poprzednia][następna]