Mam swój nowy domek Szylcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 15:29 Re: Mam swój nowy domek Szylcia

Hej
Obrazek

Tak jak obiecałam odzywamy się :)

Minęło już prawie półtora roku od kiedy kicia jest z nami. Muszę powiedzieć, że ktokolwiek się jej kiedyś pozbył niech dziś żałuje.
Nasza Gwiazdeczka jest grzeczna i mądra a co najdziwniejsze to kotek przynoszący szczęście, piszę tak bo gdy przyjechałam do Warszawy we wrześniu ubiegłego roku, nie wierzyłam że marzenia się spełniają bo zazwyczaj zawsze coś było źle, chorowałam, straciłam pracę, ktoś mnie oszukał... Czułam się samotna, czytałam forum i pomyślałam że jak ktoś potrzebuje pomocy, sam powinien spróbować komuś pomóc, że może wtedy łatwiej przetrwa ciężkie chwile. Przygarnęliśmy wtedy Szylcię, nie młodą, nie wiadomo było o jakim usposobieniu kicię niechcianą. Liczyłam się ze wszystkimi tego konsekwencjami, zniszczeniami, ale z czasem wrosła w naszą rodzinę i teraz nie wyobrażamy sobie "parapetu" bez niej, gotowania bez jej nadzoru i kąpieli bez kota na brzegu wanny.
W naszym życiu wszystko zaczęło się układać i chociaż w nowym mieszkaniu nie mamy drzwi do łazienki bo już nie starczyło na nie a dzidzia w moim brzuchu nie ma wyprawki to mój już dziś mąż, gwiazdeczka i ja jesteśmy bardzo szczęśliwi razem.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim dzięki którym tacy ludzie jak ja/my mają szansę znaleźć swoją szczęśliwą gwiazdę.
Gdyby ktoś chciał nas kiedyś odwiedzić serdecznie zapraszamy, na herbatkę, kawę i coś słodkiego. ( mieszkamy Urus- Niedźwiadek)

1. Ulubione miejsce w centrum uwagi ::)
Obrazek

2.Trochę się jżz nie mieszczę na tym parapecie.Obrazek

3.Zawsze czymś owinięta, niech jej będzie ciepło.
Obrazek

pozdrawiamy

Aibell

Od: Nie lis 15, 2009 17:16

Post » Pon sty 24, 2011 17:28 Re: Mam swój nowy domek Szylcia

hmmmm

chyba czas na dietę :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon sty 24, 2011 17:32 Re: Mam swój nowy domek Szylcia

Piekna Szylcia i szczesliwy domek Oj rude i szylkretowe i trio i takie jak mog kotek buraski :D wszystkie one piekne

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Pon sty 24, 2011 18:02 Re: Mam swój nowy domek Szylcia

Nie wiem czy jest czas na dietę, waży 4,5 kg tyle ile ważyła gdy pierwszy raz byłam z nią u weterynarza, ale ja się nie znam.
Brzucho, tak wisi jej fałd skóry całkiem spory tylko taki w środku pusty, może to po dzieciach?
Obrazek

Aibell

Od: Nie lis 15, 2009 17:16

Post » Pon sty 24, 2011 18:04 Re: Mam swój nowy domek Szylcia

Cudna dziewczynka i tak pięknie o niej napisałaś!
A ja właśnie dzisiaj dowiedziałam się,że we Francji wierzą,że szylkretki przynoszą szczęście-Wy jesteście tego dowodem!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sty 24, 2011 18:24 Re: Mam swój nowy domek Szylcia

Rozkoszna :1luvu:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

[poprzednia]