Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia pisze:Czy kotka jest zdrowa? Skąd takie przypuszczenia?
Odkąd jestem na miau to pamiętam jedną kotkę co do której było podejrzenie, że właściciel ją gwałcił. Okazało się jednak bezpodstawne - kotka miała raka, stąd wynikaly problemy np. ze zwieraczami.
Gibutkowa pisze:Z tego co pisała Monika sprawa jest na policji.
mirka_t pisze:Liwia pisze:Czy kotka jest zdrowa? Skąd takie przypuszczenia?
Odkąd jestem na miau to pamiętam jedną kotkę co do której było podejrzenie, że właściciel ją gwałcił. Okazało się jednak bezpodstawne - kotka miała raka, stąd wynikaly problemy np. ze zwieraczami.
Liwia pamiętam tą sprawę i dlatego też nie oceniam człowieka. Nie wiadomo czy gwałt został mu udowodniony. Niemniej ten kto weźmie kotkę powinien wziąć pod uwagę możliwość zmian nowotworowych lub inną chorobę.
reddie pisze:Zasadniczo ja ją mogę od zaraz poogłaszać. Zrobić to? Wszędzie, gdzie się da. Niestety, transportowo wesprzeć mogę jedynie tak, jak pisałam na forum KD - za około 4 tygodnie, jak będę jechać do Bydgoszczy na święta.
vega36 pisze:mirka_t pisze:Liwia pisze:Czy kotka jest zdrowa? Skąd takie przypuszczenia?
Liwia pamiętam tą sprawę i dlatego też nie oceniam człowieka. Nie wiadomo czy gwałt został mu udowodniony. Niemniej ten kto weźmie kotkę powinien wziąć pod uwagę możliwość zmian nowotworowych lub inną chorobę.
Gdyby gwałt został udowodniony, to przecież zoofilia jest przestępstwem. Zero litości dla drani
Liwia pisze:Ależ nie rozmawiamy o sprawcy lecz o kotce i o jej bezpieczeństwie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 33 gości