Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Bardzo potrzebne są ogólne schroniskowe allegra i ogłoszenia
jessi74 pisze:_leśna_ pisze:A te dzieci w izolatce ładnie wyglądają :]
Wyglądały o wiele gorzej jeszcze tydzień temu
A i one są takie pół długowłose może szybko znajdą dom
TRZYMAM KCIUKI ABY SIE UDAŁO
Kicia_ pisze:Smutno mi, że koty wciąż chodzą luzem po schronisku i okolicy narażone na śmierć pod kołami samochodów lub rozszarpanie przez psa lub lisa. Już tyle ich zginęło, a pani Krysia, która je wypuszcza wciąż uważa, że znalazły dobre domy, dlatego nie wracają. Obawiam się jednak, że tak nie jest.
Przeraża mnie również fakt, że kolejny kot jest dokarmiany na bunkrze, gdzie grasuje Sarcia. Gdy zabrałyśmy stamtąd Milkę, obiecano nam, że nie będą już tam wystawiane miseczki.
Kruszyna pisze:Kicia_ pisze:Smutno mi, że koty wciąż chodzą luzem po schronisku i okolicy narażone na śmierć pod kołami samochodów lub rozszarpanie przez psa lub lisa. Już tyle ich zginęło, a pani Krysia, która je wypuszcza wciąż uważa, że znalazły dobre domy, dlatego nie wracają. Obawiam się jednak, że tak nie jest.
Przeraża mnie również fakt, że kolejny kot jest dokarmiany na bunkrze, gdzie grasuje Sarcia. Gdy zabrałyśmy stamtąd Milkę, obiecano nam, że nie będą już tam wystawiane miseczki.
Kto to jest Sarcia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości