Usagi_pl pisze:Miał ktoś jakieś wiadomości od Istny? Wysłałam SMS-a, ale nie dostałam odpowiedzi. Martwię się.
Poza poranną pozytywną wieścią nic więcej do mnie nie dotarło, może dziewczyny zmęczone i śpią.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Usagi_pl pisze:Miał ktoś jakieś wiadomości od Istny? Wysłałam SMS-a, ale nie dostałam odpowiedzi. Martwię się.
Istna pisze:Dzisiaj taki potworny ziąb - tak sobie pomyślałąm ze te biedne koty tam marzną a budki bezproduktywnie sie marnuja na plebani..Biedne kociska...
kya pisze:W Zdrojach zaczynaja sie masowo pojawiac bezdomne/wyrzucone koty . Na ryneczku lazi od kilku dni bury staruszek .Najwyrazniej nie ma czesci zebow ,jeden kiel mu sterczy na zewnatrz ,drugiego nie widac . Suchego nie je wiec raczej nie moze. Kobieta z miesnego czasami daje mu troche miesa mielonego ....z lodowki . Kot lazi za kazdym i placze .Przy blokach niedaleko mojej szkoly pojawil sie rowniez bury z wygladu mlody kot z ogonem jak u lisa. To jakas krzyzowka z rasowym najwyrazniej. Nie jestem w stanie wykarmic wiekszej ilosci kotow bo wlasciwie juz nie wyrabiam z karmieniem tych,ktore mam . Jestem podlamana totalnie .O tej porze roku te koty ,nienauczone zycia poza domem nie dadza sobie rady . Help!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], misiulka i 38 gości