PILNIE!DT/DS dla 4 kolorowych koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM :((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 9:32 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm, BŁAGAM :((

Śliczne te kotki... Wielka szkoda, że twoi rodzice nie chcą współpracować.
Szukaj im domu, a jeśli by się nie udało, to odezwij się na forum, kotki koniecznie trzeba będzie wysterylizować...

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw paź 15, 2009 9:42 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm, BŁAGAM :((

Nie moze sie nie udac, BLAGAM... nawet o TDT, czas ucieka a z rodzicami tego tematu nawet nie podejmuje, bo juz nie mam sily ani nerwow :( Jesli oddam je do tych okropnych ludzi, predzej czy pozniej zgina, beda zyly wg optymistycznej wersji rok ;( Pod kolami, z zimna, z wyglodzenia spowodowanego niewlasciwa dieta, chorob...
Jesli ktos pyta sie, czy 'mam na zbyciu kota, bo jemu wpadl pod samochod'... jak mam mu zaufac i oddac ukochane zwierzatko :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 9:48 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm, BŁAGAM :((

koteczki są cudne, mają zrobione świetne zdjęcia, myślę, że bardzo szybko powinny znaleźć dom.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Czw paź 15, 2009 10:39 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm, BŁAGAM :((

piekne!
Daj na na adopcjach.miau, gumtree,peword,olx,ojej,ale.gratka,kokosy,koty s.o.s.,e-zwierzaki,mojpupil,nasipupile,adopcjakota,darmobranie,ados,tadsaj,morusek,inerpress...I wejdź w google i wrzuc darmo oddam kota to pełno ci wyskoczy portali. W watku na miau jest tez strona z portalami ogoszeniowymi. czym więcej dasz tym szybciej znajdziesz!
Powodzenia...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 15, 2009 13:24 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm, BŁAGAM :((

Dziewczynki pooglaszane, a domki milcza :(

Hop!
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 15:35 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

Jest okrutnie zimno, mokro, wieje, a koteczki sa na dworze, przemoczone i zziebniete :( nie chca byc w budce, siadaja na parapetach i wypatruja zza szyby czlowieka, nie moge ich wziac nawet do glupiego garazu, piwnicy ;( serce mi peka, DOMKI, GDZIE JESTESCIE??
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 18:39 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

hop! :(
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw paź 15, 2009 20:14 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

nawet TDT bylby wybawieniem :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 20:23 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

Elu zmień w tytule słowo "młodych" na "kolorowych" (to bardziej przyciąga wzrok).
Ten watek powinien być w dziale Kociarnia, napisz pw do któregoś z moderatorów (w tej chwili na forum jest obecna LimLim) z prośbą o przeniesienie go na Kociarnię (tam zamieszcza się wątki kotów szukających domów)

Poproś też o banerek w tym wątku viewtopic.php?f=8&t=82023

"Zarzekała się żaba błota ..." ale co tam, to nowy wątek i koteczki potrzebują pomocy
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw paź 15, 2009 20:34 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

Na kociarni mam blizniaczy watek, zostalo kilka dni wiec nie wiem czy banerek ma sens.. :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 20:38 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

:!:

Berute

Od: Czw wrz 24, 2009 21:04

Post » Czw paź 15, 2009 20:40 Re: PILNIE! DT/DS dla 4 mlodych koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM :((

Ma, bo więcej osób zobaczy i może chociaz TDT się znajdzie.

Ponownie namawiam ... Napisz w tytułach wątków, że kolorowe

Poproś o pomoc też w tym wątku viewtopic.php?f=13&t=86824
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw paź 15, 2009 20:55 Re: PILNIE!DT/DS dla 4 kolorowych koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM :((

banerek zamowiony, tytul zmieniony, watek odwiedzony.

Poki co, odezwala sie jedna osoba na gadu... 12-latka.. :?
elzii

[poprzednia][następna]