Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Agn pisze:casica pisze:Szczerze mówiąc bardzo trudno mi pojąć na co czekasz z wizytą u weta?
Wiele moich motywów i decyzji jest dla Ciebie niezrozumiałych. Zabiegu Hopi też nie byłaś w stanie zaakceptować i pewnie nadal nie jesteś.
CC - to nie tak. Moja odpowiedź casicy to ironia granicząca z cynizmem. W życiu bym nie pozwoliła na to by kot cierpiał tylko dlatego, że ja chcę go głaskać. Mam nadzieję, że ci, którzy mnie znają nie mają co do tego wątpliwości. I akurat mi nie trzeba tłumaczyć dobrodziejstwa eutanazji.
Nani nie cierpi.
To nie tak. Teraz, po kilku ostatnich opisanych przez Ciebie przypadkach Twoje decyzje nie są dla mnie niezrozumiałe, one są potworne. Tak to postrzegam.Agn pisze:ToTen...
nie wstaje. Leży w łazience na podłodze, na ręczniku, który zrzuciły jakieś rozbrykane burasy. Zostawiłam mu ten ręcznik, niech sobie leży, jak i gdzie chce. Nie chce jeść - Conva, którego uwielbia, wypluł. I najgorszy objaw - pomarańczowe siku zrobione bezwiednie pod siebie.Agn pisze:Jest dramat.
Sekcja ToTego potwierdziła moje najgorsze obawy i przypuszczenia.
Płuca w obrazie sekcyjnym były zielone, martwicze, zalane płynem. To nie był FIP. To było bakteryjne zapalenie płuc, w połączeniu z sepsą
Nie, nie cierpiał, nie pozwoliłabyś na to.
Żadnej pomocy, koty jeden po drugim odchodzą w mękach, bez pomocy weta. Na weta mogą liczyć po śmierci. I na szczegółowe opisy wyników sekcji, jeśli to nie jest psychiczna dewiacja, to nie wiem co nią jest.Agn pisze:Dramatem jest to, że być może tę samą bakterię mają i inne koty, które w tej chwili mają jedynie lekkie objawy.
![]()
Nie dałabym Ci kota.
Zofia&Sasza pisze:A jaka jest twoim zdaniem alternatywa dla tych boguszyckich kotów? Może ty je weźmiesz? Może je zostawić u Wahl? Proszę, nie krępuj się, czekamy na propozycje. A co do uwag pod twoim adresem, to będę je wyrażać tam gdzie mi się spodoba i kiedy mi się spodoba.
casica pisze:Dodam jeszcze jedno, czy w ogóle zastanawiacie się co będzie po przyjeździe kolejnych kotów z FIV? Tym razem ile? Sześć?
Asia_Siunia pisze:Czyżbyś bała się "rozgłosu", niechlubnych recenzji oficjlanie i głośno wypowiedzianych tu na forum?[/color]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 64 gości