Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 15:49 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

miłka pisze:
Caragh pisze:a no, 99 strona juz :D

kto poprowadzi część IV Tyskich mruczków?

Kto moze poprowadzić kolejna część , ja nie potrafie wstawiac zdjęć a watek bez zdjęc jest watkiem nie atrakcyjnym , bardzo prosze kogoś o wątek :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 26, 2009 21:56 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Ja żebym częściej bywała na forumie to bym z chęcią pociągnęła wąteczek.Mogę się dorzucić zdjątkami,znaczy powstawiać itp.Jak prześlesz na maila albo cóś.Nie pamiętam Justi zapodawałam Ci mojego maila?W ogóle dziękujski wielkie za przesyłeczkę - breloczek,gdzieś posiałam ten wątek bazarkowy,więc skrobnę tu.W piątek o 5.55 z sekundami wyjęłam ze skrzynki.Ale zapakowany,jakby był ze szkła - super.Dopiero na żywca breloczek robi wrażenie.Po drobnych przeróbkach służy mi jako przywieszka do phona,bo do kluczy mi go szkoda,bo wyciągam klucze z kieszeni,chowam i szkoda mi go jakoś do kluczy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 26, 2009 22:35 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

najlepiej do tego sie nadaja Korciaczki, bo-jak to juz tu ktos pisal-oprocz zdjec maja teksty nie do podrobienia! Te opisy, i te znakomite "podszywanie sie" pod kota, wyczucie ich sytuacji, oczekiwan... Ach, ta ich wrazliwosc! :) Jednak wiem, ze teraz przede wszystkim na nauce musza sie skupic, wiec nie oczekuje tego od nich. Ja mam sporo spraw na glowie (czyt.klopotow), prowadze konto mrusiow na NK, wiec odpadam. Wiec kto?
Mruczki na koniec cz.III, zaszczyccie nas na pierwszej :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 26, 2009 22:37 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Zmieńcie w temacie zaginęcie Morelki, przecież dawno się znalazła :?
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob wrz 26, 2009 22:38 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kociara82 pisze: prowadze konto mrusiow na NK, wiec odpadam.

A to konto to normalnie ma "tyskie mruczki" czy cóś ? sis
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob wrz 26, 2009 22:50 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

tak, tyskie mrusie :) Jeszcze nie jest calkiem-ze tak powiem-gotowe. Potrwa to troche dluzej, niz myslalam, ale mysle, ze mruczki sie takiego konta nie powstydza :) (sis, znajdziesz konto u mnie w znajomych na samym koncu) ;)

Kociara82

Post » Sob wrz 26, 2009 23:00 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kociara82 pisze: (sis, znajdziesz konto u mnie w znajomych na samym koncu) ;)

Idę spełnić swój koci obowiązek.To ten ? "przygarnij kota" itd?Już doczytałam opis,już wiem.Allle superek zrobiłaś sis ten profilek.
Jak Ty mówisz ,że nie jest jeszcze dopracowany,to ja nie mam więcej pytań :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob wrz 26, 2009 23:10 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

miau, yyy... tzn.tak :)

kociczka39 pisze: Idę spełnić swój koci obowiązek.To ten ? "przygarnij kota" itd?
z jaka duma to powiedzialas :D yyy... napisalas :D

Kociara82

Post » Sob wrz 26, 2009 23:12 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kociara82 pisze:miau, yyy... tzn.tak :)

kociczka39 pisze: Idę spełnić swój koci obowiązek.To ten ? "przygarnij kota" itd?
z jaka duma to powiedzialas :D yyy... napisalas :D

Hehe.Miałam Ci się wcześniej zapytać,ale jakos wyleciało mi ze głowy
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob wrz 26, 2009 23:45 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kurcze, rzuć któraś linka na Nk, bo ja znaleźć nie umiem :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 27, 2009 0:01 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Caragh pisze:Kurcze, rzuć któraś linka na Nk, bo ja znaleźć nie umiem :evil:

http://nasza-klasa.pl/profile/28865456
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie wrz 27, 2009 0:05 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

kociczka39 pisze:

Dziękuję bardzo :) :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 27, 2009 0:07 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Caragh pisze:
kociczka39 pisze:

Dziękuję bardzo :) :)

Proszem bardzo :P :P
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie wrz 27, 2009 7:30 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Przypomniamy tyskie mruczki, które szukają domków!! i którym potrzebne są ogłoszenia
Bura trójka kociat :
Fanta , Feri i Falka to 3 bure około 6-7 tygodniowe kocięta porzucone przez działkową kotkę , trafiły do mnie w ciężkim stanie ale kroplówki zastrzyki i opieka zdziałały cuda i już za niedługo mogą iść do adopcji . Kocięta uwielbiają się bawić i już wypatrują swego domku za zawsze ....
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Śliczna Frotka cudem przeżyła wypadek samochodowy , ale dobre leki , kroplówki i opieka uratowały jej życie . Teraz czeka aż ktoś ja pokocha i da jej ten jedyny na świecie dom . Frotka oprócz tego, że całymi dniami by sie tuliła do człowieka to lubi poharcować i się pobawić, przy niej nie można się nudzić :)
Frotka jest odrobaczona i zaszczepiona ma ok 4 miesięcy .
ObrazekObrazek

Łatka - kilkuletnia porzucona koteczka , Łatka jest zaszczepiona , odrobaczona i wysterylizowana , nadaje sie jak i do mieszkania tak i do domu z ogrodem.
Obrazek

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie wrz 27, 2009 8:06 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Śnieżka to kilkuletnia porzucona koteczka, która prawdopodobnie trafiła na ulicę, kiedy jej Pani umarła. Tam urodziła 4 kociaki, z których jedno tragicznie zginęło pod kołami samochodu. Śnieżka i jej dwójka maleństw nadal szukają domu ...
Śnieżka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana, ale niestety ma silne zapalenie dziąseł i jest na antybiotyku. Ponieważ leczenie nie przynosi specjalnej ulgi i będzie musiała mieć wkrótce usunięte zęby, bardzo prosimy o pomoc finansową dla niej ...
ObrazekObrazekObrazek

Zuzu to już bardzo wiekowy kot, trafił do Justyny rok temu jako kolejny porzucony kot, z paskudnym guzem na przedniej łapce który został usunięty. Zuzu nie ma też dwóch kłów. Przez długi czas walczył z chorobą skóry, teraz już jest wszystko OK i za niedługo zostanie zaszczepiony, mimo swego wieku uwielbia się tulić i bawić ...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

[poprzednia][następna]