z przechowaniem tez jest problem bo odkąd zamieszkała z nami Sisi to zaden tymczas nie jest możliwy

szukam po znajomych moze ktoś ma wolną łazienke tylko ze w Swinoujściu jest nas kociarzy strasznie mało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:to ja potrzymam te kciuki mocniej![]()
![]()
![]()
![]()
(te czerwone emotionki to z wysilku)
iza71koty pisze:Dziewczyny chciałabym domówić trochę Profillum dla naszych odważnych kuracjuszek po sterylkach no i innych kociaczków też.Zeby sobie pojadły jak się skończą te, co zamówiła dla nas Agiis-s. Jakby Ktoś dysponował jakąś drobną sumką, którą mógłby dorzucić do zamówienia to Bardzo Serdecznie Zapraszam i z góry Pięknie Dziękuje.
Ojej no to Super Ja-Ba Piękne Dzięki z Całego Serca. Dziewczyny może jeszcze Ktoś zechce dorzucić Swoją cegiełkę do zakupów? ProsimyJa-Ba pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny chciałabym domówić trochę Profillum dla naszych odważnych kuracjuszek po sterylkach no i innych kociaczków też.Zeby sobie pojadły jak się skończą te, co zamówiła dla nas Agiis-s. Jakby Ktoś dysponował jakąś drobną sumką, którą mógłby dorzucić do zamówienia to Bardzo Serdecznie Zapraszam i z góry Pięknie Dziękuje.
Dokładam 50 zł, zaraz zrobię przelew
Piękne Dzięki Wiorawiora pisze:a ja wkoncu zrobie ten bazar![]()
postaram sie jutro-no najpozniej na weekend
No właśnie że sie nadal nie pokazuje. Martwie sie nie tyle o jedzenie bo jedzenia zostaje sporo co o nią bo chyba powinna juz na sterylke jechać. Muszę trochę czasu wykombinować i pojechać i szukać.. Za każdym razem wołam ale ostatnio nie przychodzi. To duży teren.Pełno zieleni, zakamarków. Będe szukać.prosiaczki2 pisze:Iza, czy Mimi wróciła ? Pisałaś parę dni temu, że się nie pokazuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Tundra, zuza i 34 gości