Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No SUPER!!!!!może jednak sie przekonał?????BARDZO SIĘ CIESZE BO LUNA PIEKNA JEST.Zreszta reszta kociaczkow tez niczego sobie!cos_tam82 pisze:melduję posłusznie głos oddany!
Luna moja pięknościw sobotę siedziałam przed komputerem i czytałam wątek, podchodzi Tż i mówi, no weź mi pokaż tego NASZEGO wirtualnego kota, niech chociaż wiem jak wygląda. No to myślę sobie pokażę zdjęcie z pierwszej strony, bo pewnie więcej nie będzie chciał, a on mi na to tylko tyle? no to wszystkie 90 stron musiałam przejść i każde zdjęcie pokazać. No patrzcie go
a kiedyś, dawno dawno temu mówił, że kotów nie lubi
iza71koty pisze:No SUPER!!!!!może jednak sie przekonał?????BARDZO SIĘ CIESZE BO LUNA PIEKNA JEST.Zreszta reszta kociaczkow tez niczego sobie!Moj Mąz jak tylko wraca z trasy to zaraz sledzi caly wątek do tylu, a kiedys też nie byl kociolubny....
Ja-Ba pisze:Mam odpowiedź od dziewczyn z innego forum że gdy wchodzą na stronę głosowania, to podobnie jak mi nie wyświetlją im się przy kandydaturach te kółeczka do głosowania. Dlaczego? wpisujemy dokladnie adres taki jak w podanym linku. Czy może coś trzeba zmienić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości