POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 17, 2008 11:40

Mam odpowiedź od dziewczyn z innego forum że gdy wchodzą na stronę głosowania, to podobnie jak mi nie wyświetlją im się przy kandydaturach te kółeczka do głosowania. Dlaczego? wpisujemy dokladnie adres taki jak w podanym linku. Czy może coś trzeba zmienić?

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon lis 17, 2008 11:52

cos_tam82 pisze:melduję posłusznie głos oddany!

Luna moja piękności :) w sobotę siedziałam przed komputerem i czytałam wątek, podchodzi Tż i mówi, no weź mi pokaż tego NASZEGO wirtualnego kota, niech chociaż wiem jak wygląda. No to myślę sobie pokażę zdjęcie z pierwszej strony, bo pewnie więcej nie będzie chciał, a on mi na to tylko tyle? no to wszystkie 90 stron musiałam przejść i każde zdjęcie pokazać. No patrzcie go :) a kiedyś, dawno dawno temu mówił, że kotów nie lubi :)
No SUPER!!!!!może jednak sie przekonał?????BARDZO SIĘ CIESZE BO LUNA PIEKNA JEST.Zreszta reszta kociaczkow tez niczego sobie! :lol: Moj Mąz jak tylko wraca z trasy to zaraz sledzi caly wątek do tylu, a kiedys też nie byl kociolubny.WIELKIE SERDECZNE DZIĘKI ZA ODDANY GLOS. Coż przewaga nad Nami ogromna, ale bedziemy walczyć do końca!Bo to dla Nich, Naszych Kochanych Kociaczkow!!!!!Nadal Bardzo Was proszę o Glosy :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon lis 17, 2008 12:47

iza71koty pisze:No SUPER!!!!!może jednak sie przekonał?????BARDZO SIĘ CIESZE BO LUNA PIEKNA JEST.Zreszta reszta kociaczkow tez niczego sobie! :lol: Moj Mąz jak tylko wraca z trasy to zaraz sledzi caly wątek do tylu, a kiedys też nie byl kociolubny....

Pani Izo przekonał się i to już jakiś czas temu. Najpierw przekonał go Behemot, mały "wieśniak" z pewnej stodoły, uratowany przed utopieniem, wypłakany prawie przeze mnie. Później pracował nad nim Fagot (ex Antoś - Pani podopieczny), przytulak i miziak niesamowity. On tylko tak udaje :) tym bardziej sobotnia prośba o pokazanie zdjęć mnie zaskoczyła. Bo on niby taki niezainteresowany :)

cos_tam82

Od: Śro lip 11, 2007 10:41

Post » Pon lis 17, 2008 15:38

Ja-Ba pisze:Mam odpowiedź od dziewczyn z innego forum że gdy wchodzą na stronę głosowania, to podobnie jak mi nie wyświetlją im się przy kandydaturach te kółeczka do głosowania. Dlaczego? wpisujemy dokladnie adres taki jak w podanym linku. Czy może coś trzeba zmienić?

Głosować mogą oaosby zalogowane na miau. Nie jest ważny komputer tylko login forumowy z jednego loginu np nifredil można zagłosować tylko raz.
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pon lis 17, 2008 15:40

Wogole to witam wszystkich popołudniowo i dziękuję za głosy :) Przydadzą się bo jak Iza pisze z rybami ciężko i będzie jeszcze gorzej, trzeba myśleć o jakiś zapasach na zimę karmy. Ja mam mnóstwo zdjęć do wstawienia ale to już w III części. Juz się zabieram za jej zakładanie :)
Obrazek--

nifredil

Post » Pon lis 17, 2008 16:06

Obrazek--

nifredil

[poprzednia]