Aleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
Też tak uważam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
barba50 pisze:Mocne kciuki za brzucio MeoAleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
Też tak uważamNo nie wyobrażam sobie sabatu bez Siostry Marcelibu
![]()
![]()
Marcelibu pisze:barba50 pisze:Mocne kciuki za brzucio MeoAleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
![]()
![]()
Jeżeli on się będzie źle czuł, to zostanę w domu...
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:barba50 pisze:Mocne kciuki za brzucio MeoAleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
![]()
![]()
Ale przecież chociaż na godzinkę możesz wpaść ......
Ja trzymam kciuki za brzusio Meo - kot zrozumie, że Marcelibu MUSI być na sabaciku![]()
Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:barba50 pisze:Mocne kciuki za brzucio MeoAleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
![]()
![]()
Ja trzymam kciuki za brzusio Meo - kot zrozumie, że Marcelibu MUSI być na sabaciku![]()
Oleńko, to żadna zabawa, jeśli z nim będzie coś nie tak.
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:barba50 pisze:Mocne kciuki za brzucio MeoAleksandra59 pisze:MARCELIBU - TY MUSISZ BYĆ NA SABACIKU![]()
![]()
![]()
Oleńko, to żadna zabawa, jeśli z nim będzie coś nie tak.
Ja wiem ...., ale dlatego przez cały czas Moniczko trzymam kciukasy za brzusio Meo![]()
![]()
![]()
Może masowanko delikatne i jakiś ciepły okład na to bolące brzusioJa debil medyczny jestem, ale czasami takie debilne pomysły mają jakiś sens
przemo. pisze:mam nadzieje ze to niecelowo, na poczet imprezy, ta szynka![]()
mam cudne kolczyki dla Moni i Anji, niestety tylko dla Was, reszta bedzie w tygodniu bo to inne zródło dostaw
edit - x.
edit 2 0 literki
przemo. pisze:Moniulko, baaaardzo proszę , przyjdź :>
przemo. pisze:chciałem tylko powiedzieć, że markety się zmówiły i nigdzie nie ma mojego ciasta czekoladowego Delecty. Więc moje drogie "wiedźmy" będziecie króliczkami ...
, robię po raz pierwszy ciasto czekoladowe dr. oetkera i mam nadzieję, że bedzie dobre. Do zobaczenia wieczorkiem
P.S.
Moniulko, baaaardzo proszę , przyjdź :>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości