Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 07, 2008 17:03

Osoby, ktore już maja cos dla mnie moga to slac na nasz nowy mail
nadziejanadom@gmail.com
Teraz bedzie sporo pracy i glowkowania ale pozniej bedzie juz latwiej bo bedziemy tego pilnowac! Wszelkie zdjęcia i opisy kotów, ktore trafia do Was na tymczas prosze aby byly slane do mnie lub Marty.

Teresa jak to poukladac odpowiednio to jeszcze pomyslimy....lekko zakrecone to jest i trzeba wybrac najsensowniejsza opcje.

felinae mail dostalam - zaraz pozmieniam.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon lip 07, 2008 20:06

Kochani seteczka nam puknęła.Czy to nie czas na nowy watek? :wink:

No chyba ze coś mi sie kokićkało :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 07, 2008 20:17

mar_tika pisze:Kochani seteczka nam puknęła.Czy to nie czas na nowy watek? :wink:

Martus mozesz zalozyc tylko pamietaj z jakim nickiem ;)

aassiiaa

Post » Pon lip 07, 2008 20:28

aassiiaa pisze:
mar_tika pisze:Kochani seteczka nam puknęła.Czy to nie czas na nowy watek? :wink:

No to teresa do boju!!!ZAKŁADAMY NOWY WĄTEK:)Zresztą juz gdałyśmy na ten temat

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 07, 2008 20:57

jadziaII pisze:Tereniu co do 19.07 to potwierdzam swoja obecnosc z moim mezem Wiesiem, ktory tez jest kocio zakrecony. Powiedz tylko co zabrac ze soba oprocz meza :D ja mysle ze cos na glila czyli kielbaski i karczek zamarnowany wczesniej i jakies "napoje" to bym to przygotowala, chyba trzeba by wziac naczynia jednorazowe to tez mam. Jak bys cos jescze to napisz na PW lub SMS acha no i podaj adres gdzie jechac.
Mam zdjecia moich wyadoptowanych kotow i nawet tych od Beaty takze wszystko jest do odtworzenia tylko dogadamy sie jak to zrobic bo jeszcze tego nie wiem.
Mam w domu duzy problem bo wczoraj wieczorem bardzo rozchorowal mi sie moj kot Benek 12 letni perski kocurek. Dostal tem. 41 st. i bardzo sapal nie kichal pojechalilismy w nocy do Dabrowy troche mu pomoglo a dzis na Skosnej dr.Dubiel powiedzial ze to moze byc nawrot tego kociego kataru co juz mial od Tofika tak sie moze zdarzyc u starszych wiekiem. Dostal antybiotyki chyba bedzie dobrze mysle. A pozostala ekipa na razie zdrowa.

Jadziu bardzo się zieszę że zjawicie się razem z mężem na naszej imprezce, jeśli chodzi o naczynia to się nie kłopocz to juz na mojej głowie, a jeśli chodzi o resztę to każdy przynosi co może na miejscu się okaże co mamy :wink: I trzymam kciuki za Benka wszystko będzie dobrze :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 07, 2008 21:01

aassiiaa pisze:

Asia napisz jeszcze raz co z tym nikiem bo nie kumam coś czytałam, ale nie pamietam :twisted:
Może jeszcze w tej chwili załozymy normalnie z przejsciową informacją, żeby wszyscy mieli czas na oswojenie się :wink: a potem pomyslimy jak to dalej prowadzić, ja podeślę Ci na PW wątki albo informacje z kociakami wyadoptowanymi o których ja pamiętam :)

terenia1

Post » Pon lip 07, 2008 21:04

Narnia pisze:Zapraszam na bazarek :kotek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77864

Narnia bardzo, barzdo dziękujemy :1luvu:

terenia1

Post » Pon lip 07, 2008 21:27

terenia1 pisze:Asia napisz jeszcze raz co z tym nikiem bo nie kumam coś czytałam, ale nie pamietam :twisted:
Może jeszcze w tej chwili załozymy normalnie z przejsciową informacją, żeby wszyscy mieli czas na oswojenie się :wink: a potem pomyslimy jak to dalej prowadzić, ja podeślę Ci na PW wątki albo informacje z kociakami wyadoptowanymi o których ja pamiętam :)

Teresa bredzisz ;) podeslij a ja trzezwym umyslem to zrobie ;)

aassiiaa

Post » Pon lip 07, 2008 22:14

Dokładnie jak Marta napisała dzisiaj nam puknęła setna strona i czas założyć nowy watek własnie za chwilę się za to zabieram, a więc od jutra prosze o zameldowanie się wzystkich zaangażowanych w nasze przedsięwzięcie ciałem i duchem na nowym watku, jak go utworzę umieszczę na wselki wypadek link do nowego wątku :lol:

terenia1

Post » Pon lip 07, 2008 22:59

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3261213#3261213
To link do naszego watku nowego, proszę wszystkich o zameldowanie się na nowym watku, a ja prosze o zamknięcie tego wątku :lol:

terenia1

[poprzednia]