Szczęścia i kochania!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyslopez pisze:Mam do oddania trochę fantów na bazarek, głównie biżuteria. Może się przyda? Do odbioru na Ursynowie. Ewentualnie mogę sama zrobić bazarek, jeśli by to jakoś pomogło
sonata pisze:Do adopcji poszły: Temida 825/15 ze szpitala na jedynaczkę, Fusia 924/15 z posterylkowego na jedynaczkę i Wituś 662/15 - Wojownik, bez mała Skywalker na jedynaka (ale pozostanie Witusiem).
boniedydy pisze:justyslopez pisze:Mam do oddania trochę fantów na bazarek, głównie biżuteria. Może się przyda? Do odbioru na Ursynowie. Ewentualnie mogę sama zrobić bazarek, jeśli by to jakoś pomogło
Bardzo Ci dziękujemy!![]()
Wydaje się, ze najlepiej i najłatwiej by było albo samodzielnie zrobić bazarek i wpłacić na MRAU, albo - może jeszcze prościej - wystawić na Allegro na rzecz MRAU: http://charytatywni.allegro.pl/listing? ... poseId=326
Na poziomie różowego obrazka trochę bardziej w prawo jest link: "wystaw przedmiot na ten cel" - wtedy dochód z jego sprzedaży od razu trafi charytatywnie do GPK Mrau. Przedmiot będzie się pokazywał w ogólnych wynikach wyszukiwania na Allegro.
justyslopez pisze:To wystawię bazarek, tak mi będzie łatwiej. Jeśli można jeszcze w jakiś sposób pomóc to proszę o wiadomość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, puszatek i 145 gości