MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 29, 2014 19:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Aniu,mam nadzieję że już kryzys zażegnany...staruszek czuje się dobrze...musi wyzdrowieć i żyć sto lat :) wiesz Aniu tam w G-cach są wspaniali lekarze,fakt b.daleko,w dodatku jak się nie ma auta,ale naprawdę warto jechać...jakby nie Ci WIELCY LEKARZE to Puszek by już nie żył...mam tam do spłacenia ogromny dług wdzięczności...
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 29, 2014 20:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Super Beatko! :ok: Trzeba zakładać nowy wątek :mrgreen:
Dostałam z wydarzenia na fejsbuku 2 deklaracje wysłania do Ciebie karmy :ok: więc byc może na dniach coś dojdzie. jesli tak będzie daj proszę znać i zrób zdjęcia jeśli możesz, z kociakami, wkleje na wątek i będzie to fajnie zachęcało do pomocy :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon wrz 29, 2014 22:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Aniu,bardzo się cieszę :1luvu: jak cokolwiek dojdzie od razu daję znać...no i fotki obowiązkowo :)
bardzo Ci Aniu dziękuję,bo to przecież Twoja zasługa :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 30, 2014 5:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Nieee, nie moja, ja tylko w tym pośredniczę :ok: :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto wrz 30, 2014 9:27 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Aniu,nie mów...już mi bardzo dużo pomogłaś... :1luvu:
dzisiaj pójdę do Biedronki zobaczyć te ubranka dla Misia,bo już coraz zimniej,a on zmarzlaty jest...u nas dziś pogoda super...wczoraj do późna robiłam nową część wątku,ale jeszcze trochę,bo na telefonie to trochę trwa...
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 30, 2014 10:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

kicikicimiauhau pisze:Na końcówkę troszkę fot :D
Obrazek
:D

Coś pięknego :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto wrz 30, 2014 20:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

KONIEC CZĘŚCI PIERWSZEJ.
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA OTRZYMANĄ POMOC RZECZOWĄ, FINANSOWĄ, ZA CIEPŁE SŁOWA, ZA CIEPŁE UBRANKA ZA JEDZONKO DLA KOTKÓW I DLA MNIE... NAPRAWDĘ BARDZO WSZYSTKIM WAM DZIĘKUJĘ, Z CAŁEGO SERCA... <3
ZAPRASZAM SERDECZNIE NA DRUGĄ CZĘŚĆ WĄTKU O MOICH UKOCHANYCH ZWIERZĘTACH :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=165009
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 30, 2014 20:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Bardzo proszę moderatora o zamknięcie wątku.
Ostatnio edytowano Wto wrz 30, 2014 20:52 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamknęłam na prośbę Założycielki.
kicikicimiauhau

[poprzednia]