balbina38 pisze:ania7 pisze:Wpisuje się na dyżur w poniedziałek i wtorek rano
Aniu czy możesz mi odstąpić wtorek rano? Nie mogę w inny dzień,a z tęskniłam się już za kotami.
Jasne, oddaję wtorek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:ania7 pisze:Wpisuje się na dyżur w poniedziałek i wtorek rano
Aniu czy możesz mi odstąpić wtorek rano? Nie mogę w inny dzień,a z tęskniłam się już za kotami.
ewasewa pisze:niejaki Krzysiek mogl sie zakochac , ale tu nie chodzi o uczucia KrzyśkaLecz o dobro kota. powiem wprost, mnie ta perspektywa dla kota nie przekonuje. wybaczcie.
Dorota Wojciechowska pisze:ewasewa pisze:Witam!
Jeszcze przed dyzurem spiesze napisać ,po przeczytaniu ostatniego postu, ze brytyjczyki sa baaardzo domowymi kotami, nie tesknia za wybiegiem na ogrod , za tzw wychodzeniem, owszem za spokojem tak, nie przepadaja tez za towarzystwem innych kotow. Brytyjczyk jest domatorem do szpiku kosci.. Byc moze znaleziony dom jest dobry dla kota z Kociej Chatki ale moze niekoniecznie dla tego brytyjczyka
..
To tyle jesli moge w trosce o los kota sobie pozwolic powiedziec..ale dla dobra kota ryzykuje, czekam na lincz.
pozdrawiam
EWA
No opis domku u Krzyska byłby chyba idealny dla Łezka
CatAngel pisze:Ja jestem za tym żeby kotka trafiła do mieszkania, gdzie nie ma dzieci i jest spokój. I najlepiej chyba jako jedyny kot.
Nie podobają mi się domy wychodzące dla takich kotów jak i dla zwykłych bez kontroli.
Anett84 pisze:ja się nie obrażam tylko kot, który ma możliwość wyjść na dwór w słoneczny dzień, to nie kot,który siedzi na dworze cały dzień pod zamkniętymi drzwiami, ale ja się nie znam, nie było
tematu
ania7 pisze:balbina38 pisze:ania7 pisze:Wpisuje się na dyżur w poniedziałek i wtorek rano
Jasne, oddaję wtorekW zamian za to proszę piątek rano - czyli moje dni to poniedziałek i piątek rano
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości