Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Kurcze nie wiem co się temu Miśkowi stałow schronisku był potulny jak baranek -dał się bez problemu brać na ręce, a teraz jakaś masakra z nim
nawt trezba na dziada uważać żeby nie dziabnął
może przeniesiemy Dexterka na drugą kociarnię?
terenia1 pisze:No chyba że przenieść Misiaczka na zdrową? - na kwarantannie też terroryzuje Amelkę ostatnio ją gonił i nawet nie dał jej dojść do kuwety. Może przed większą ilością kotów czułby większy respekt?
anksunamun pisze:Pani Ewo,o której będzie pani mniej więcej w chatce w poniedziałek.Popołudniu jade do będzina to podrzuciłabym troche gotowanego kurczaka-agnieszka
Kocia Mama Ewa pisze:anksunamun pisze:Pani Ewo,o której będzie pani mniej więcej w chatce w poniedziałek.Popołudniu jade do będzina to podrzuciłabym troche gotowanego kurczaka-agnieszka
Witam, powinnam być w Chatce na pewno między godz. 16-20. Do zobaczenia!
The Szops pisze:Małą paczkę suchego też dokupiłem, jak będzie mokry dziś to jeszcze wezmę
ARO
The Szops pisze:Małą paczkę suchego też dokupiłem, jak będzie mokry dziś to jeszcze wezmę
ARO
asiek_i_boguś pisze:The Szops pisze:Małą paczkę suchego też dokupiłem, jak będzie mokry dziś to jeszcze wezmę
ARO
Ja się postaram podrzucić coś mokrego tylko nie wiem czy i o której mi się może to udać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 183 gości