Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 22:55 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

dana2509 pisze:
ankacom pisze:Czy jesteś pewna,że pomoc trafi do schroniska?
Jakaś karma już nie dotarła do kotów, pisała o tym Joanna.
W związku z tym co się dzieje w schronisku nigdy nie zaufałabym ludziom tam pracującym.
Patrzą spokojnie na to co się dzieje ze zwierzętami. Nie są godni zaufania.

Może dokładniej doczytaj, bo to właśnie Joanna jest tą wolontariuszką, więc karma trafi tam gdzie ma trafić!

Jeśli to Joanna to super .

Piszesz, że znalazłaś wolontariuszkę to pomyślałam, że to ktoś nowy.
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Sob lip 28, 2012 22:58 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

Bo musiałabyś przebrnąć przez całą :dyskusję", żeby skojarzyć :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob lip 28, 2012 22:59 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

Juz zupełnie zgłupiałam ,czytam i jestem w szoku..
Dziewczyna(horacy7)wyciaga ze schronu ciezko chore koty i ktos ma czelność rozliczać pieniądze,czy karme jaka wyślemy,czy podarujemy ,żeby takowa dla jej kotów nie trafiła,bo to na schronisko 8O
Nie ..to są pieniądze na koty jakie sie ratuje...jesli jest taka potrzeba to należy wesprzec DT ,inaczej te koty wszystkie umrą...

jest chetny DT i co?nie pasuje bo coś tam,cos tam?każdy DT jest na wage złota,kazdy ma prawo do błedu..ale mam nadzieje,że się uczy z upływem czasu.
Każde paniusie jakie nazywają wielozakocone domy-ZBIERACZKAMI- powinny się nieźle w łepetyna puknać,bo dymią zawsze gdzie nie trzeba,ale zabrać do siebie takiego kota nie ma komu,a wstyd nazwac schroniskiem takie miejsca jak to...niestety
"Moje wiejskie' koty maja raj na ziemi,chodza sobie ,poluja i jakos wygladają,a tu?płakac mi się chce jak patrze na te szkielety.Moje koty białaczkowe ciezko chore tak nie wyglądaja nawet przed śmiercią.
Lepszy "nieidealny DT"niz umieranie w schronisku...zawsze jest szansa,że sie biedaka ocali.No i cóz w idealnych domach koty tez odChodzą,więc na to trzeba poprawkę brać
Ostatnio edytowano Nie lip 29, 2012 10:27 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 2 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lip 28, 2012 23:02 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

Ja zupelnie nie na temat. W zwiazku z tym, ze ja zakladalam watek i bede zakladac kolejny - bardzo prosze o moderatora o wstrzymanie sie z blokada edycji watku z powodu 100 stron. Korzystam z neta mobilnie i nie moge zalozyc nowego w tym momencie, a blokada to dla mnie problem bo nie moge skopiowac postow. Do jutra do konca dnia zaloze nowy watek wiec prosze o ten czas.
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 29, 2012 7:29 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

Ej, chyba moderatot tak od razu nie blokuje wątku bo - stówa! Myślę, że bez paniki możesz wątek nowy zakładać :D

Jak zwraca uwagę zjawka - CO Z POMOCA DLA TRI??
Znowu się powtarzam - to już nie każdy dzień ma znaczenia tylko każda godzina!

Wątki o Szczytnie zrobiły się jakby 2 podstawowe, z tym, ze jeden to przecież wątek Basie - jej dt. Ale przecież nie do uniknięcia jest by ludzie pisali o róznych sprawach i je komentowali tu i tam, więc tak się robi, że sie pewne rzeczy powtarzają.
A to, iz dana założyła wątek tylko dla zbierania kasy na schroniskowe koty, to przeciez nie tyklo, że intencje miała jak najlepsze ale i prawo do tego. Przecież ta kasa nie miała być przekazana schronowi jako takiemu tylko zaufanej Joasi.
Tylko dziewczyny, nie obrazajcie się nawet jak komuś wyjdzie jakiś komentarz bez sensu, nawet gdyby miał złą wolę [choć nie sądzę] - dana, joanna :D - to koty Was potrzebują.
Basia jest absolutnie temu schronowi potrzebna i super, że daje radę mimo choroby - sama nie da rady jednak.

I to też powtarzam za innymi - Basia przecież też nie ma nic przeciwko temu by Daria była dt - każdy kot stamtąd wyciągnięty to uratowane istnienie.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie lip 29, 2012 8:36 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

Zapraszam na nowy wątek DT viewtopic.php?f=1&t=144588&p=9081295#p9081295
Wolę szybko założyć ;)

Dario, też uważam, że warto abyś jak najszybciej przygarnęła którąś biedę. W schronie one zupełnie nie mają szans, a tak tę szansę, ktoreś może dostać..

I przypomnę o jeszcze jednym bazarku na tymczasy Basiowe viewtopic.php?f=20&t=143572 :)
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 29, 2012 10:11 Re: Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpita

Bożenko, jak zwykle masz rację :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

[poprzednia]