Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gioia_ pisze:Mam pytanie. Parę dni temu ktoś pisał o dofinansowaniu karmicieli kotów wolnożyjących. Moja sąsiadka która od dłuższego czasu się tym zajmuje dzwoniła do UM i powiedzieli ze ma się kontaktować z Fundacja For Animals bo to Oni decydują.... Wie ktoś może jak można to załatwić? Ona dokarmia 5 kotów podwórkowych + ma swoje 2 a żyje z renty:/
Tez staram się Jej pomagać ale chwilami już finansowo też nie daje rady....
Będę wdzięczna za odpowiedz:)
PS. W schronisku dziś nie będę bo póki Sadza nieszczepiona wolę nie ryzykować. Szczepienie jutro
Filomen pisze:Gioia_ pisze:Mam pytanie. Parę dni temu ktoś pisał o dofinansowaniu karmicieli kotów wolnożyjących. Moja sąsiadka która od dłuższego czasu się tym zajmuje dzwoniła do UM i powiedzieli ze ma się kontaktować z Fundacja For Animals bo to Oni decydują.... Wie ktoś może jak można to załatwić? Ona dokarmia 5 kotów podwórkowych + ma swoje 2 a żyje z renty:/
Tez staram się Jej pomagać ale chwilami już finansowo też nie daje rady....
Będę wdzięczna za odpowiedz:)
PS. W schronisku dziś nie będę bo póki Sadza nieszczepiona wolę nie ryzykować. Szczepienie jutro
pieniądze na karmę dostaną (mam nadzieję) For Animals i Nadzieja na Dom - NND od przyszłego tygodnia uruchomi telefon 513042321 gdzie będzie można zgłaszać ilość kotów, dane opiekuna, adres i telefon. potem ustalimy w jakich terminach i gdzie karma bedzie dystrybuowana tylko dla karmicieli z Katowic. Z suchej kupimy chyba Firmine a mokrą puszki Buchers albo Lady Cat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 73 gości