Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilka;) pisze:TasiemiecBłeeeeeeech, aż mnie otrzepało. Ohyda.
![]()
Biedna Amelka. Ja w takim razie mam pytanie- jak wyglądają zwyczajne kocie robaki?
MIKUŚ pisze:ilka;) pisze:TasiemiecBłeeeeeeech, aż mnie otrzepało. Ohyda.
![]()
Biedna Amelka. Ja w takim razie mam pytanie- jak wyglądają zwyczajne kocie robaki?
Luknij sobie :
http://www.odrobaczanie.pl/zagrozenia/t ... _kocia.htm
lukazon pisze:Po króciutkiej podróży w nowym domku...Wyszła z transporterka i myk pod łóżko. Potem wyszła i zaczęła zwiedzaćObwąchuje wszystko miejsce w miejsce, kawałeczek po kawałeczku. Powolnymi kroczkami miejsce w miejsce obeszła cały pokój. Na łóżko, za poduchy, nowa kuweta, nowe miski i jedzonko
Zjadła całą miskę z mokrą karmą, trochę suchej karmy, kilka łyków wody i dalej zwiedzała. Po jedzeniu zaczęła mruczeć na cały pokój, mizianie z Edytą, drobna toaleta i dalej zwiedza. Potem pobawiła się myszką, pogoniła piłeczkę i chwila przerwy. Generalnie kot mega proludzki, miziasty i już ją kochamy! Szelma waruje przy drzwiach do sypialni i jak Ksenia podchodzi to słyszy syczenie i fuczenie, ale okazuje większą pewność od Szelmy
Na razie jest to nasza Ksenia, ale Edyta już myśli o Sayuri.
Dziękujemy KOCIEJ PRZYSTANI!!!!!!
lukazon pisze:Oczęta przemyte solą fizjologiczną, pazurki podcięte, antybiotyk na oczkach, kropelki równieżKochany łagodny kociak, teraz miauczy pod drzwiami łazienki i woła Edytę
, jak ogarnę to wkleję fotki bo jeszcze nie umiem ;p
lukazon pisze:Tylko proszę o podpowiedź jak się na tym forum fotki dodaje bo wygląda, że jestem dziś informatycznym debilem ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 554 gości