Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jarka pisze:Dziś na łączce 4 koty (2 czarne, 1 biały z plamką na grzbiecie, 1 krówka) i 2 ciężarówki, w graciarni pusto, ale mokra karma zjedzona. Suchej było wszędzie tyle, że nie dosypałam.
Sucha karma nie sprawdza się latem, gdy jest gorąco i parno - szybko pleśnieje.
kasia_5000 pisze:Jarka pisze:Dziś na łączce 4 koty (2 czarne, 1 biały z plamką na grzbiecie, 1 krówka) i 2 ciężarówki, w graciarni pusto, ale mokra karma zjedzona. Suchej było wszędzie tyle, że nie dosypałam.
2 ciężarówki???![]()
Tam wszystkie kotki były ciachnięte...
MartaK pisze:kasia_5000 pisze:Jarka pisze:Dziś na łączce 4 koty (2 czarne, 1 biały z plamką na grzbiecie, 1 krówka) i 2 ciężarówki, w graciarni pusto, ale mokra karma zjedzona. Suchej było wszędzie tyle, że nie dosypałam.
2 ciężarówki???![]()
Jarce chyba chodzi o dwie krówki duże jak ciężarówki?
merka pisze:MartaK pisze:kasia_5000 pisze:Jarka pisze:Dziś na łączce 4 koty (2 czarne, 1 biały z plamką na grzbiecie, 1 krówka) i 2 ciężarówki, w graciarni pusto, ale mokra karma zjedzona. Suchej było wszędzie tyle, że nie dosypałam.
2 ciężarówki???![]()
Jarce chyba chodzi o dwie krówki duże jak ciężarówki?
lub o duże samochody
MartaK pisze:Czy ktoś jutro ok. 10:00-10:30 miałby ochotę na przejażdżkę do Sadów?Mamy tam potencjalny, obiecujący dom (a raczej ogródek) dla dwóch kotów z PKS. Tylko musimy sprawdzić jak wygląda to miejsce, a właściciele proponują w tym celu właśnie jutrzejsze przedpołudnie. Tylko nie mamy tam jak dojechać
kasia_5000 pisze:GRAFIK 07.05-13.05
PKP
pn. - merka (stały dyżur)
wt. - itaka
śr. - kasia_5000
czw. -paula_kropcia
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. - lunaklara
ndz. - lunaklara
Składowa
pn. - KasiaP (stały dyżur)
wt. - TŻ KMagda (stały dyżur)
śr. - kasia_5000
czw. - TŻ KMagda (stały dyżur)
pt. -
sob. -lunaklara
ndz. -lunaklara
Może ktoś...?
MartaK pisze:Czy ktoś jutro ok. 10:00-10:30 miałby ochotę na przejażdżkę do Sadów?Mamy tam potencjalny, obiecujący dom (a raczej ogródek) dla dwóch kotów z PKS. Tylko musimy sprawdzić jak wygląda to miejsce, a właściciele proponują w tym celu właśnie jutrzejsze przedpołudnie. Tylko nie mamy tam jak dojechać
paula_kropcia pisze:MartaK pisze:Czy ktoś jutro ok. 10:00-10:30 miałby ochotę na przejażdżkę do Sadów?Mamy tam potencjalny, obiecujący dom (a raczej ogródek) dla dwóch kotów z PKS. Tylko musimy sprawdzić jak wygląda to miejsce, a właściciele proponują w tym celu właśnie jutrzejsze przedpołudnie. Tylko nie mamy tam jak dojechać
JA niestety z powodu sprzedaży swego autka mogę jedynie towarzyszyć w wycieczce autobusowejz ogrodów jedzie Tp bus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 715 gości